Над колайдера в Швейцария се отваря портал към други светове (видео)

Големият адронен колайдер, разположен в най-голямата в света лаборатория по физика на високите енергии близо до Женева, за пореден път изненада учени и граждани. По време на един от експериментите небето над лабораторията започна да изглежда така, сякаш се е отворил портал в друг свят.

Според конспиролозите, над Големия адронен крадено отд непознатоцкрдадено от непознато колайдер (LHC), периодично се отваря портал към други светове.
Именно така уфолози от организацията Ufo of section 51 коментират зашеметяващите снимки, направени по време на един от експериментите.

Става дума за новите експерименти Awake, по време на които учените ще се опитат да променят силите на природата, които карат частиците крадено от непоз натоеккрадено от непознато да се събират заедно. Действително, по време на експеримента над лабораторията облаците буквални са се сгъстили. Облаците с необичаен пурпурен цвят уплашиха жителите на Женева.

Уфолозите, публикували видео с необичайните облаци и „тайния портал“, задават няколко въпроса, разсъждавайки върху това колко енергия колайдерът е в състояние да изразходва.

крадено от непознато ркркадено от непознато

Според тях, ГАК отваря портал към други светове, и също така води до безумни климатични промени на планетата. Научни обяснения по отношение на формирането на необичайни крадено рот непознатодкрадено от непозндато облаци точно над мястото, където е ускорителя, няма.

Големият адронен колайдер е един от най-скъпите научни проекти в историята. Той се намира на територията на няколко европейски държави.

В тръбата му с дължина 27 км се ускоряват до скорост близка до тази на светлината, снопове от протони. Една от основните крадено от непознато крадено отт непознато задачи на ускорителя е намирането на така наречения Хигс бозон или „Частицата на Бог“.

 

По материали на:

http://politeka.net/244448-nad…

http://www.dailystar.co.uk/new…

крадено от нетпознатоекрадено рот непознато крадено от некпознатоакрадено от непосзнато

2 Replies to “Над колайдера в Швейцария се отваря портал към други светове (видео)”

  1. Румяна. г

    Учените не знаят какво правят! Създали са ускорител
    Който отваря входа към трансгалактичната магистрала!
    Това е откритие! Може да послужи на космическите пътувания!

  2. x_name41

    смятам, че е налице изкривено преувеличение

Comments are closed.