Невероятните близначки Пауърс говорят в един глас (видео)

Наскоро водещите на популярната британска програма «Good Morning Britain» интервюираха 40-годишните близначки Бриджит и Паула Пауърс. Удивителните жени отговаряха на живо в синхрон на въпросите, което буквално шокира водещите.

Сестрите Пауърс, които живеят в австралийския щат Куинсланд, се обличат еднакво, изглеждат еднакво и почти цялото си време прекарват заедно. Но това не е най-поразителното в тях.

Бриджит и Паула имат феноменалната способност да говорят в един глас.

Според близначките, природата ги е дарила с някаква психическа връзка, която позволява на едната сестра да разбира какво ще каже другата след секунда. Така австралийките могат едновременно да произнасят едни и същи думи, отговаряйки на всякакви случайни въпроси.

„Това е нещо подобно на телепатия“ – твърдят Пауърс. Излишно е да се казва, че другите  хора остават изумени от такъв фантастичен синхрон.

Във видеото по-долу водещите Пиърс Морган и Сюзън Рийд разпитват сестрите за живота им, отношенията помежду им и за хората около тях. Жените отговарят почти в унисон, на което изуменият Moрган реагира така: „Това е най-удивителното интервю, което някога съм правил“.

Трябва да се отбележи, че всички гости на програмата «Добро утро Великобритания» винаги се разпитват на живо без подготовка, така че диалогът на австралийките с британците не може да бъде постановка.

Бриджит и Паула имат своя собствена къща в крайбрежната зона на Съншайн Коуст. Те от най-ранна възраст се занимават със спасяване на водоплаващи птици. Дивата природа е най-голямото и може би единственото увлечение  на близначките.

Сестрите никога не са били женени и почти не са имали близки отношения с представители на силния пол. Майка им няколко пъти се опитвала да запознае близначките с подходящи мъже, но нищо не се получило. Въпреки това  Пауърс мечтаят, че някой ден ще намерят подходящи кавалери и ще си създадат семейства, и със сигурност ще живеят в съседни къщи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *