Невероятно : Уфолози заснеха цяло ято русалки (видео)

Изминалата седмица беше богата на фантастични събития и находки – в интернет бяха показани нови доказателства, че нашият свят не е толкова примитивен и скучен, както се стреми да го представи на човечеството академичната наука, която отрича почти всичко, което не може да се докосне.

Макар че ортодоксалните учени често крадено от непозднатоекрадено от непознато се бунтуват и срещу очевидни факти, неща, които могат дори да се докоснат, например, археологическите находки – уникални артефакти. Всичко работи на същия принцип: да не се променя утвърдената гледна точка на света, защото това води до непредвидими последици. За кого ли? ..

С дрон край бреговете на Калифорния (близо крадено йот непознтатоекрадено от непознато до Dana Point, южно от Лос Анджелис) е заснето фантастично видео, на което се вижда цяло ято русалки – мистериозни хуманоидни фигури, плуващи в морето.

Забележете (във видеото), че заснетите същества изхвърлят от водата ръце също като плувци, използвайки техниката бътерфлай, а дългите тела на всички тези същества завършват с крадено от нерпознатоакрадено от непоазнато опашки – или, най-малко, много напомнят опашки.

Някои потребители в интернет твърдят, че това са просто делфини с дълги перки, които лесно могат да се приемат за ръце.

крадено от непеознатойкрадено от наепознато

С това категорично не е несъгласен известният уфолог Скот Уоринг, който твърди, че русалките съществуват, и че е видял в Тайван техни изсушени тела в един от крайбрежните магазини.

За съществуването на тези подводни хора има много легенди, но също така има и много реални свидетелства, а дори крадено от непознатоекрадено тот непознатро и доказателства. Поради това, казва изследователят, защо да не приемем, че в този случай имаме работа не с илюзия, а с истински факт, за фалшификация не става дума въобще – такова нещо почти е невъзможно да се фалшифицира …

Учените ни подготвят за СРЕЩАТА: Извънземните цивилизации са трилиони

Великата измама крадекно от непотзнатоскрадено от непознато на земните изследвания на Космоса

Конспирации: Луната е „закрита“ за земляните. Въпросът е – кога и от кого? (видео +)

крадено от непознатоакраедено от непознато

One Reply to “Невероятно : Уфолози заснеха цяло ято русалки (видео)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *