Военен учен от САЩ признава, че на Луната има „извънземни структури“ (видео)

Учен от американското министерство на отбраната заяви, че нашата Луна е дом на извънземни технологии и на извънземни, които работят в тесен контакт с правителствата по  света, пише yournewswire.com

Според Джон Подеста, „сивият кардинал“ на Демократическата партия, бивш ръководител на президентската администрация на Бил Клинтън, както и съветник на Барак Обама, истината за Луната се крие  от обществеността.

„Аз съм скептичен за много неща, включително и за тезата, че правителството винаги знае най-добре това, което трябва да  знаят хората. Време е да се вдигне  завесата над тази тема.  Имаме изявления от най-надеждни източници –  Тези, които са в състояние да  знаят – за интересни явления, естеството на които предстои да се определи, „- казва Джон Подеста.

За ново свидетелство на  сериозен учен пише Collective-evolution.com.

Д-р Джон Бранденбург е плазмен физик. Той е направил дипломната си работа в Калифорния, в Националната  лаборатория за  контролирана плазма по използването на енергия от термоядрен синтез, и също така е работил в областта на енергетиката, отбраната и космическите изследвания в продължение на много години. В момента той е консултант в Института по приложна физика LLC, и преподава в Колежа по  астрономия, физика и математиката в Медисън.

Той е автор на предложението за разработване на плазмен двигател с използване на вода като ракетно  гориво за космическите установки  (MET (Microwave Electro-Thermal).

Бранденбург   участва  в мисията Clementine на Луната, която е част от съвместен космически проект между Министерството на отбраната и НАСА. Мисията открива  вода на полюсите на Луната през 1994 г. Тогава той е бил заместник-ръководител на мисията.

Според Бранденбург, „мисията ( Clementine) е разузнавателна, най-вече за да се провери дали някой друг строи бази на Луната, с изключение на тези, за които вече има информация. Дали се разширяват вече  съществуващите съоръжения?

Освен това, той продължава да твърди, че след приключване на мисията Clementine, властите продължават да правят  анализ с екипа на елитния отдел на Министерството на отбраната, с висока степен на надеждност.

„Този екип, основно, се държеше особено и просто си вършеше работата, на нас ни казаха, че не трябва да се  намесваме … Мисията е предназначена да изследва и сравни всички части на Луната.

Това е една много кратка предварителна информация за някой, който очевидно е много уважаван човек в „академичните“ кръгове. Не толкова отдавна, той се присъединява към дългия и нарастващ списък от „академици“, които помагат да се повдигне завесата над тази тема, независимо от факта, че тези хора продължават да им се подиграват в  света на така наречената „академична“ наука.

Това е било по време на мисията Clementine, когато у ученият възникват подозрения (и ако трябва конкретно – при изучаването на снимки на лунната повърхност) за  извънземно присъствие на Луната.

„От всички снимки, които съм виждал от Луната, най-впечатляващо е изображението на линейна структура , широка една миля. Тя изглеждаше явно изкуствена, и не би трябвало да я има там. Като човек в общността от  хора, които са отговорни за космическата отбрана, аз гледам на  всяка такава структура на Луната с голяма загриженост, тъй като тя не е наша. И няма начин чрез който можем  изградим такова нещо. Това означава, че там има някой друг. “

Ето един цитат от неговите откровения: „Знаехме, имаше  възможност за неизвестно присъствие, може би  извънземно в близост до Земята … Бях  в едно общество от  пенсионирани генерали и адмирали, и ние видяхме нещо, което изглеждаше като престрелка в космоса. Най-старият от всички нас  се обърна към мен и каза: „Какво мислите, откъде са те?“ И аз казах: „Аз не знам, сър,  чувал съм, че те идват от място, което се намира на  40 светлинни години.“

Бранденбург е бил и все още е човек, уважаван в академичните среди. Той, обаче, е подложен на много критики по свой адрес, когато през 2012 г. предположил, че има доказателства за ядрена война на Марс в далечното минало. Оттогава е  силно критикуван, защото е  един от стотиците надеждни свидетели, които и сега  говорят  за извънземната  реалност.

И такива хора стават все повече и повече. Ето няколко цитати от други учени, взети  от един много дълъг списък:

„Разумни  същества от други звездни системи са били тук и посещават нашата планета Земя. Тези посетители ги наричат ​​по различен начин:  „звездни хора“, „извънземни“, и т.н. … Те посещават Земята и в момента; това не е въпрос на предположение и копнежно мислене „- Теодор Лодер III, доктор на науките, почетен професор на науките за Земята, в университета на Ню Хемпшир.

„Има и друг начин, независимо дали това са дупки или изкривено пространство,  трябва да има начин за производство на енергия, така че да може да се извлича от вакуума, а  факта, че те са тук ни  показва, че те са намерили този начин“ – Джак Kaшет, доктор по физика, почетен професор по физика в Университета на Небраска.

„Има множество доказателства, че ние сме имали контакт, че цивилизации са ни посещавали от  много дълго време. Разбира се, появата им изглежда странна от гледна точка на западния  материализъм.

Ясно е, че тези посетители  използват технологии на съзнанието, тороиди, въртящи се магнитни дискове,  за техните двигателни системи, които изглежда са общ  знаменател за феномена НЛО „- д-р Брайън О’Лиъри, бивш астронавт на НАСА и професор по физика в университета в Принстън.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *