За феите, извънземните кораби и бази, както и за други необясними явления (видео)

 

Тези необясними явления ни съпътстват през целия живот, в наше време е трудно да срещнете някой, който да не се е сблъсквал с един или друг мистериозен случай, който да не се поддава на някаква логика и да няма научна основа. Разбира се, най-често срещаните са НЛО, които днес не са виждали само незрящите, а да не вярва в извънземния им произход може само „Тома Неверни“…

Все по-странни извънземните кораби

Преди няколко дни жителката на Швейцария Джес Сингх в околностите на родния си град Берн е направила видеозапис с неидентифициран летящ обект във формата на вертикален цилиндър, който дълго висял над гората.

Според Тайлър Глокнър, представляващ екипа на ловците на НЛО Secure TEAM1, на жената и е провървяло тъй като тя е успяла да улови НЛО с необичайна форма – защото сред уфолозите никой не е по-рано не се е сблъсквал с извънземно устройство под формата на розова батерия. Не е изненадващо, че Джес първоначално си помислила: Това е балон, но след това забелязала – няма кошница, няма горелка. И когато този странен обект в розово след няколко минути се скрил зад гората с висока скорост, жената вече нямала никакво съмнение, че е заснела НЛО.

2

Извънземна база на дъното на океана

На свой ред изследователят от Аржентина Марсело Иразустра открива неидентифициран обект на дъното на Тихия океан, като го открил  в района на западния бряг на Мексико чрез Google Earth.

Откритият от него пирамидален обект е с много впечатляващи размери, със страна не по-малко от пет километра, а координатите му са : 12 ° 8’1.49 „N 119 ° 35’26.39“ W.

Според уфолога Скот Уоринг, това вероятно е извънземни база, и тя може да се нарече най-голямата пирамида в света, без да се брои планината Kaйлас, разбира се. Заслужава да се отбележи, че подводната пирамида е намерена в близост до известните мексикански пирамидите на ацтеките и маите. Определено нито тези древни паметници, нито подводното чудо, хората не биха могли да изградят сами …

Феите или извънземни?

Много  изследователи на паранормални явления причисляват  феите, джуджетата, елфите и други фантастични жители на света, към представителите на други паралелни светове. Въпреки това жителят на Уелс, Джон Рътлидж, имал достатъчно късмет за да заснеме мънички човечета, летящи в околностите на Нюпорт. Той вярва, че такива феи може да са и със  земен и с извънземен произход.

3

При значително увеличение на снимките на Джон Рътлидж, всъщност могат ясно да се видят тези крилати същества – те имат ръце, крака и глави – истински миниатюрни хуманоиди. Но какво е това? Уфолозите са склонни да вярват, че представителите на извънземния разум могат да бъдат всякакви – нека си припомним, например, кащимското джудже Альошенка или двусантиметровите хуманоиди, открити по време на мисията на „Аполо 20“.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *