Гигантски НЛО изненада жителите на Кливланд (видео)

Над езерото Ери в град Кливланд САЩ наскоро се появи гигантски НЛО, който очевидно не се е опитвал да остане незабелязан за земните хора, която позволява да се направи предположението, че извънземните специално са демонстрирали в този случай присъствието си.

Авторът на клипа посочва, че поради тази причина добре е успял да разгледа НЛО, но камерата му, за съжаление, не е била в състояние да направи видео с добро качество от такова голямо разстояние. Въпреки това, в този случай е очевидно, че извънземният кораб има не традиционната кръгла или триъгълна форма. Той изглежда по-скоро като дирижабъл, макар и много по-тънък, и има съвсем различна опашна част.

И се е държал точно като дирижабъл, защото летял бавно над езерото, а след това напълно увиснал въздуха, без да  да издава никакви звуци. Както отбелязва уфолози, вероятността това да е извънземен апарат е много висока.

А фактът, че той специално се е показал пред американците, не е изненадващ. Някои изследователи на НЛО смятат, че извънземните често демонстрират своето присъствие по този начин, сякаш искат да напомнят на земляните за себе си.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *