Магията на месец Август

„Август“ на латински означава „Божествен“, „Величествен“. Наистина, природата бавно се  насочва към есента, като започва да облича най-изисканите си тоалети. Някои птици напускат нашия край, а  грижовни баби (все още има и такива) се заемат с приготвяне на сладко ..

Август тази година обещава да бъде спокоен, бъдете със  семейството си, това ще ви е от полза.  Хармонията и спокойствието на осмия месец ще ви помогнат да засилите не само роднинските, но и професионалните връзки.

1 Август. Ден, уви,  изпълнен с отрицателна енергия. Не започвайте нищо ново, опитайте се по-малко да говорите с непознати, избягвайте тълпите.

В този ден тъмните сили няма да се крият. Но ако сте сънували нещо страшно през нощта, кошмари, не се безпокойте. Тези сънища са празни.

2 Август. Новолуние. Днес  е един наистина вълшебен ден. Небесната канцелария както никога е  внимателна към всичките ви молби и очаквания. Отдавна е забелязано: желанията, написани на хартия в  новолуние, по-често се сбъдват. Ето защо вземете лист с оранжев цвят и напишете върху него своите планове и цели за следващите 30 дни.

Настъпил е осмият месец, а  осмицата винаги е била свързана с финансовото благосъстояние. Молете се на Ангелите за благополучие и  просперитет. Намажете  портфейла си с етерично масло от кедър и сложете в него пакетче с  ментов чай ​​- това ще отблъсне енергията на бедността и ще  привлече  късмет и пари!

3-5 август. Благоприятно време да се погрижите за вашето здраве и външен вид.

Можете да се изкушите да направите напълно безполезни покупки и да загубите пари, затова проявете сдържаност.

6-7 август. Добър период за премахването на енергийните привързаности. Обиди и конфликти от миналото невидимо отнемат от силата ви. За да изчистите вашето енергийно поле и да  прекъснете връзката с негативни привързаности,  извършете следния  ритуал.

 

Запалете червена свещ. Пригответе лист хартия, химикалка и огнеупорна плоча.

Няколко минути дишайте дълбоко и равномерно, вторачени в пламъка на свещта. Спомнете си всичко, от което ви боли: грубост, предателство, обиди  … С една дума – всичко това, с което се сблъскате в живота. Времето е отминало, а тези събития редовно се появяват в мислите ви. Представете си  образа на човека, който ви е наранил, подробно опишете  неприятната ситуация на хартията.

 Важно условие: опишете всяка ситуация на отделен лист хартия. Когато приключите,  вземете листа със своята история, представете си, че обидилият ви е срещу вас,  погледнете го в очите и кажете:

„Ти – това си ти, а аз – това съм аз.

Аз изгарям този лист и с него  изгаря връзката между теб  и мен. От сега нататък ти Забранявам да използваш силите ми. Всичко свое оставям за себе си . Всичко твое ти давам на теб. Така да бъде! “

С тези думи запалете листа от пламъка на свещта и гледайте как гори на плочата. Повторете същата процедура с всеки лист. Когато приключите, проветрете помещението и  вземете душ.

8-10 август. В тези дни не правете никакви парични операции. Не вземайте кредити и не давайте пари назаем.

Обръщайте внимание на знаците. Можете да получите и подсказка – какво да направите в конкретна ситуация, какъв  избор да направите.

Почивайте си повече и се погрижете за качеството на съня си.  Здравословният сън ще ви донесе изцеление и  енергия на красотата.

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *