Мирзакарим Норбеков: Задайте си този въпрос „Кой съм аз?“

 
Представете си! Станали сте сутринта, с усилие на волята сте се откъснали от  леглото и сте полетели! Разперили сте своите ангелски криле в задните части, и … Или сте се събудили, излезли сте от  спалния чувал, а вие – сте милиардер!

Или изведнъж – бамммм!  – сдобили сте се със способността да творите вълшебства. И сте станали  чудотворец. Можете да създавате  много чудеса … в пера. Вие четете мислите на другите, вие виждате бъдещето,  управлявате събитията.

Струва ви се невероятно?
Нещата започват да се случват като с магическа пръчка.
И най-важното – животът с подлизурски усмивка ви дава на длан хиляди блага!

Вие се наслаждавате на всеки изминал ден, на всяко движение, на всяко свое вдишване и издишване! Вие придобивате вътрешна хармония и сила.

Можете сами да творите  живота си!

Сега – внимание!

Представете си! Само за момент си представете. Напук на вашия психиатър. Представете си, че летене, милиарди и способността ви да виждате, да чувствате, да възприемате, да правите добро и да се наслаждавате  на щастието на другите хора и на техния живот – е реалност.

Почувствайте, че това е  факт.

Почувствайте, че това е така! Защото наистина това е така!

Аз не вярвах. Но тук, скъпи читатели, на една и съща планета с нас, на някакви си три-четири крачки от нас,  живеят хора, които имат фантастични способности, които те предават от поколение на поколение.

И което е най-интересно: всеки един от вас, ако има желание може да  развие у себе си способността да създава събития по свое желание, да говори без думи, да вижда с  вътрешното си око, да чувства хората на разстояние, мислено да гледа в бъдещето и много повече такива неща като „и така нататък …“

Чудеса? Въобще не! Вие  просто не знаете как да направите това. Просто никога не сте опитвали. Защото наоколо са  същите хора като вас.

А и  кой знае какво са това чудеса?

Ясно ли е? Хич не ви е ясно!

С една дума,  искате ли да откриете скритите си таланти? Искате ли нещо да успеете в този живот? Вие искате ли да оставите следа в историята, така че вашите деца и внуци да се гордеят с вас?

Вие имате амбиции? Вие имате вкус към велико съзидание?
Тогава  едно от най-простите упражнения е достъпно за всеки.

Попитайте себе си: „Кой съм аз?“.
Старателно помислете и отговорете.
Отново попитайте: „Кой съм аз?“.
Отговорете по друг начин.
И така четиридесет пъти подред. А най-добре четиристотин!

 Мирзакарим Норбеков

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *