Извънземните избиват хиляди крави за да създадат човешки хибриди?

Дългата история с избиването и осакатяването на  едър рогат добитък продължава и до днес, но все още нито  един човек или животно не са заловени като виновници за това.

„Осакатяванията на  животни никога не са спирали, само че за  тях се пише все по-малко   в новините, така че да ни се струва, че те са по-малко. А  епидемията от осакатявания и избивания се разраства по света, и  засега не са намерени обяснение за тези случаи.  НЛО винаги са били наблюдавани в тези области, някои от тях дори са стреляли с  лазери по животните (както свидетелстват фермерите).

Може би те изучават как замърсяването на околната среда (вода, въздух, храна) се отразяват на биологията на живите същества, но аз не мисля, че има връзка със създаването на извънземни човешки хибриди. Извънземните експериментират директно върху човешките същества, но те  правят нещо и с едрия рогат добитък, когато извършват своите експерименти за интегрирането на други извънземни раси в човешката популация, за да се адаптират към околната среда на Земята, когато тя се окаже под заплаха.

Пише Скот C. Уоринг

В материала на http://www.hngn.com/articles/207542/20160923/aliens-seem-killing-thousands-cattle-create-human-alien-hybrids.htm се казва следното:

Защо биват откривани  хиляди крави с хирургически точни изрязвания само в определени места? Жизненоважните органи на говедата не само са отстранени, но също така и телата им са обезкръвени.

Чък Жуковски, на 58 години, ловец на НЛО, се занимава с тези изследвания вече 30 години. Той казва, че това е най-вероятно е дело на извънземните.

Преди това той е бил инженер по микрочипове, но сега се  занимава с изследвания на паранормални инциденти. В архива му  има  повече от 1000 случая. Той обяснява: „Повече от 10 000 случаи са  докладвани в Съединените щати от 1967 г. насам.

Но в нито един от тях  никой човек не е бил хванат или изпратен в затвора. Няма и следа от животни наоколо и те като че ли са  паднали от голяма височина. Няма доказателства за нападения от хищници или хора. Вероятността, че в тези случаи са замесени извънземни,  се увеличава. И това не е стара новина,  това  се случва в момента. „

А  първият известен случай е от преди два века, на 21 април, 1897 г. , когато Александър Хамилтън, известен държавник, разказва, че се събудил през нощта „от  силни звуци“, които идвали  от неговия стопански двор с животните. Той излязъл на улицата с двама мъже и наблюдавал  „дирижабъл“ в двора на къщата си.

Той отрича, че хора са могли да направят това, защото повечето от хората във фермите, където са намирани животните са били много озадачени. Изследванията на Жуковски са описани  в новата му книга „37-я  паралел“.

Той  казва: „Всяко животно се взима от място А, носи се на място Б и се връща на място А в Колорадо законът позволява на фермерите да стрелят по хора, които крадат добитък на земята им, така че кражбата на крави, на първо място, е  смело действие, но как да се обясни връщането на труповете обратно? Просто няма кой да направи това. „

Трябва също така да се отбележи, че редица наблюдения на НЛО и инциденти с  осакатяване на добитък в САЩ  се случват по „магистралата“,  която извънземните използват – това е 37-я паралел и винаги близо до вода.

Жуковски  обяснява: „Аз мисля, че има някакъв модел в тези действия, защото много случаи на осакатявания  са възникнали на или в близост до 37-я паралел, както и в близост до вода.  Това е нещо като“ магистрала „, която използват извънземните, като  се движат от изток на запад. По някаква причина извънземните се нуждаят от вода. Мисля, че това може да е заради водорода. „

Това се наблюдава не само в последните години, казва Жуковски. Дори местните индианци говорят за някакви „звездните пътешественици“. Местата на силите, такива като например Каньонът Чако и Кахкия, се намират на същата  ширина.

Въпреки това, скептиците също имат  някакво обяснение. Крис O’Брайън, който изследва такива  осакатявания в продължение на повече от две десетилетия, не е съгласен с Жуковски.

„Защо извънземните трябва да прелетят няколко светлинни години, за да се окажат  най-накрая на пасбищата на нашата планета, където те събират органи на  животни? За яхния?“ – пита той. „Това просто няма смисъл.“

Той смята, че убийствата се извършват от някаква  агенция за предотвратяване на   енцефалопатия по говедата  или „луда крава“. Друг ветеринарен лекар от Колорадо, Труман Смит, е убеден, че това е дело на хищници.

Въпреки това, привържениците на НЛО имат свои железни аргументи: „Хищниците не пият 11 паунда кръв и не оставят труповете непокътнати.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *