НАСА ще съобщи за живот на Европа?

Отдавна от  НАСА постъпва   информация за предстояща  пресконференция, на  която  ще бъде съобщено  за невероятно откритие, като се намеква, че  ще бъде свързано със  съществуването на извънземен живот.

До неотдавна това бе само слух, но представителите на НАСА най-накрая публикуваха на интернет страницата си официално съобщение, че дългоочакваната пресконференция е насрочена за 26 септември в 20.00 ч.

Според това съобщение на  пресконференцията ще бъдат представени резултатите от изследванията на  Европа, спътникът на Юпитер, която има не само своя собствена атмосфера, но също така и покрити с лед океани, условията в  които са в близки до земните.

С орбиталния телескоп „Хъбъл“ учените от НАСА  са успели да запишат необичайна активност в един от океаните, но подробности за това, което се е случило, ще бъдат обявени по време на пресконференцията.

Европа е едно от потенциално обитаемите места в нашата Слънчева система. Възможно е това съобщение на НАСА да  бъде свързано с откриването на следи от извънземен живот.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *