Ракът като изключително необходима (за някого) болест

Впрочем, това може да се каже за всяка сериозна болест в нашия век, защото тя е много изгодна и за лекари,  и за фармацевти, и дори за световното правителство, което по този начин регулира броя на хората в света.

Въпреки това, ракът е най-опасната и масова болест, и практически неизлечима, макар че, за изненада на наблюдателите, учените  постоянно намират лек за рака. Намират, тръбят, и толкова. Ами да, защото лекарствата против рак са много и всички те са много евтини.

Поради тази причина това се крие от широката общественост, защото от тази болест лекарите и фармацевтите печелят трилиони долари, а илюминатите се страхуват да загубят контрол върху някои лостове за регулиране на населението на планетата. Това означава, че за силните на деня е неизгодно ракът да се лекува бързо и лесно, и още повече да се разпространява това знание.

Защото ракът, както се оказва, без проблеми се лекува с помощта на витамин В17, който, например, в редица западни държави  е попаднал в списъка на забранените и опасни за здравето на хората вещества. Въпреки това, някои американци, които са знаели за практиката за лечение на рак с това лекарство (сега лекарите използващи този витамин, са преследвани по  закон), са го използвали и… напълно са се отървавали от злокачествените тумори.

pic-03-08-2016-1633382Например, една американка (на снимката) споделя своя опит в използването на витамин B17 при рак, тя го приема по 500 мг два пъти дневно в продължение на десет седмици. И край – ракът изчезва.

Профилактика

Между другото, за да не се разболее човек от рак, е достатъчно периодично да   използва този витамин, който се намира в семената на ябълките, в горчивия бадем (див), но най-много се съдържа в кайсиевите костилки, в костилките на сливи, череши и така нататък, – във всичко, което лекарите не препоръчват да се използва – това е отрова.

Достатъчно е да сдъвчете през деня, например, три или четири семена от обикновената ябълка, която имаме у нас – с лопата да ги ринеш. Оказва се, че лекът за рака – ни е под носа, а ние умираме в агония на болничните легла. И всичко това, защото за някой това е изгодно.

Лечение на рак със сода бикарбонат

Между другото, има и друг невероятно евтин и прост лек за рака – содата. Тя не само защитава от рак човека, а  въобще прочиства организма, като по този начин елиминира много заболявания, като сърдечно-съдови болести, множествена склероза, диабет и др.

Още по темата:

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *