Астрономи са открили гигантска „кула“ на северния полюс на Луната (видео)

Ню Йорк, 23 октомври. По време на наблюдение на Луната през телескоп, астроном е открил на северния полюс на сателита на Земята гигантски обект с правилна форма.

Според редица уфолози това е твърде недвусмислено доказателство за съществуването на гигантски сгради на Луната, оставени от неизвестни извънземни.

Откритият обект рязко контрастира със заобикалящия го лунен пейзаж: той е нещо като правоъгълна „кула“ или „замък“, с ясно видими странични и горни  стени. Но да се повярва, че това е изкуствена конструкция също е много трудно – в такъв случай дължината на стените на „Лунната кула“ би трябвало да са дълги десетки, ако не и стотици километри.

За внимателно изучаващите Луната уфолози обаче, такива смели предложения не са нови: наблюдения на повърхността на Луната многократно са идентифицирали по повърхността на спътника съоръжения, напомнящи творения на разум.

Такива неидентифицирани структури са  намерени на снимки, направени по време на мисията „Аполо“ и на снимки, направени от изследoвателския спътник Lunar Orbiter – според уфолозите, на тях  се вижда огромна стъкленa кубична кула.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *