Гигантско око се появи в небето над Казхстан

Мистериозна снимка се появи    на  сайта „Пикаба“, тя е  споделена от потребителя  1shustry. На снимката се вижда покритото от облаци небе над Астана, на фона на  които един  от облаците е с  формата на човешко око с всички пропорции и дори детайли, включително и  зеница. На пръв поглед случайност?

Необикновената снимка привлече вниманието на много хора. Мнозина са изненадани от удачния ракурс,  а  други са много по-сериозно настроени. Много от тях са склонни да смятат, че това невероятно явление е  знак свише и доказателство за свръхестествените сили на природата, но религиозният  оттенък забелязват далеч не
всички.

Изключителната мимолетна илюзия сред облаците под формата на човешкото око е само успешно уловен момент и нищо повече, а  подобни снимки за пореден път показват красотата и уникалността на нашата планета.

Related Posts

2 thoughts on “Гигантско око се появи в небето над Казхстан

  1. Самолетите, хвърлящи хим.препарати и йонизиращи допълнително атмосферата от скука правят какви ли не фигури. И тази е тяхно дело.

    1. Доста трябва да са се постарали за това ОКО. Струва ми се, че не искат да харчат средства за да ни впечатляват, платено им е само да ни тровят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *