Кралица Елизабет: Започва „Свещена война“, „Никой не знае кой ще живее, а кой ще умре“, „Идва краят на времето“ (видео)

 

Тя обяви настъпването на „Края на времето“ и призова да се сбогуваме с близките си, пише yournewswire.com.

Кралица Елизабет предупреди за „свещена война, която ще сложи край на всички войни.“

Кралицата се срещна с религиозни лидери за да обсъди предстоящата глобална война, която, както тя твърди, ще доведе до крардено от непознато крадено от непознайто „Края на времето“ за човечеството.

На среща с руския патриарх Кирил и архиепископа на Кентърбъри, кралицата каза: „Сега е необходимо да се направи необходимата подготовка, за да се сбогуваме с близките си, защото никой не знае кой ще живее и кой ще умре. Мнозина ще умрат в тези последни дни крадено от непорзнатодкрадено оте непознато “ – информира Би Би Си.

„Моята любима страна навлиза най-тъмния си период през следващите месеци, тъй като жестока и апокалиптична война ще избухне на изток.“

„Не се вълнувам от малките неща, с които се занимават в навечерието на Коледа, аз съм обезпокоена от ужасните последици, с които ние ще краденор от недпознатоакрадено от непознато трябва да се сблъскаме, защото барабаните на войната бият все по-силно“, – заяви кралицата.

След среща с кралица Елизабет, патриархът на Москва и цяла Русия призова крадено от непознатоакрадено от неспоазнато всички страни да се обединят около борбата срещу „злото“ и да го победят, съобщава Би Би Си.

„Днес войната срещу тероризма трябва да се води със съвместни усилия.“

„Това е не само борба за Русия. В нея трябва да участват всички страни, ние трябва да се обединим за да крадено от непознатодкрадено от непознайтео се защитим от това зло“ – каза Кирил, добавяйки: „И тази война аз наричам свещена.“

Патриархът на Руската православна църква, Кирил, има близки лични отношения с президента Владимир Путин.

Папата също говори за това.

„Това е война, имаше война през 1914 г. След това още една огромна война – 1939-45 крадено аот непознатоцкрадено от непознайто г. И сега тази. Тя , вероятно, не е иманентна. Те е организирана, да, но не е иманентна, но това е война ..“ – каза папа Франциск.

http://yournewswire.com/queen-elizabeth-holy-war/

крадено от непознаатоккррадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *