НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО

Лунната мисия „Аполо-13“, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс Ловъл успяват да оцелеят  само по някакво чудо. Което, обаче, се оказва, че е извънземен космически кораб, ако се съди по публикуваните от НАСА снимки.

И така, подред. Проблемите, които съпровождат мисията „Аполо-13“, започват веднага след старта, на 11 април 1970 година. Още на шестата минута на полета, преждевременно  спира един от двигателите. Корабът обаче, все пак успява да излезе на изчислената траектория и да продължи полета си до Луната.

На 13 април (отново 13) се случва още една неприятност, този път много по-голяма – взривява се резервоара с течен кислород, който се намира в служебния модул на кораба. Експлозията нарушава електроснабдяването и отклонява кораба от курса, тоест, кацането на Луната става невъзможно.

На 17 април астронавтите правият серия от манипулации, за да се върнат у дома – в частност, преместват се в командния модул, като откачват другите. Политайки към Земята, те правят тази същата, която по-късно става сензация, снимка, на която освен изоставените модули, се вижда и някакъв НЛО.

Което, според уфолога Streetcap1 говори, че извънземните са се намесили за да спасят астронавтите и да им помогнат да се приберат на Земята.

One Reply to “НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО”

  1. Квазиракис

    Хммм, истината е малко по-друга. Според някои всичките тези аварии са причинени от НЛО. Американците са носили бомба на борда ракетата с цел да я взривят на Луната и по сеизмичните вълни да определят нейната структура. На някого това хич не се е харесало и се е постарал кораба да не стигне до Луната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *