Нов компромат срещу Клинтън: НЛО и опит за самоубийство

WikiLeaks публикува  втората част от кореспонденцията на ръководителя на изборния щаб на Хилъри Клинтън.

Още не е  отшумял вторият дебат на Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън, а се  появи нова порция от компромати.

WikiLeaks публикува втората част от кореспонденцията на ръководителя на изборния и щаб  Джон Подеста. Всичките 2086 писма са съвсем нови – от 2015 г.

Така например, става ясно, че бившият ръководител на семейната фондация на Клинтън Лаура Греъм замалко да се  самоубие заради обстановката на работата.

– Снощи Греъм ми се обади, защото не могла да се свърже със своя психоаналитик. Тя беше в Стейтън Айлънд в колата си,  на няколко метра от водата, с крак върху педала на газта.

Тя ми се обади  за да да разкаже за  стреса на работното място, свързан с Бил Клинтън и Челси Клинтън, това я бе извадило от равновесие до краен предел, тя не можеше да издържа повече – пише през декември 2011 г. на Подеста  бившият съветник на Бил –  Дъг Банд.

– Челси се държи като разглезено дете, което не прави нищо, освен да създава проблеми. Тя самата казва, че не е намерила своя път – той  също  през 2015 г. се оплаква от поведението на Челси.

А  журналистът- демократ Brent Budovsky от  парламентарното издание The Hill призова Хилъри да спре  да лъже толкова често.

– Хилъри трябва да спре да напада Бърни (съперникът от демократите – Сандърс.), особено когато тя лъже, а  тя прави това, честно казано, доста често – пише той през март тази година на  Джон Подеста.

– Тя има огромни политически слабости … дори клоун като Тед Круз (който отстъпи на Тръпмп), бих могъл да си представя, че ще я победи, и това ме плаши.

В  писмата се промъква и темата за НЛО. Лидерът на пънк –  групата  Blink 182  Том Делонг през 2015 г. обещава да запознае Подеста с  двама „много важни хора, запознати с чувствителната тема „за разсекретяване на документите за „зелените човечета“.

Сега, в отговор на въпрос от The Wall Street Journal за НЛО,  щабът на Клинтън  свежде примитивно всичко до  руската заплаха: „Всеки американец трябва да се притеснява от това, че Русия така ревностно се опитва да помогне на Доналд Тръмп да стане президент на САЩ.“

Това добре, ами  НЛО???

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *