Наближават две ужасни дати, от които всички се боят

Предлагаме на нашите читатели няколко интересни дати, на които според конспиролозите, които винаги ги плюят,  в САЩ трябва да се случи нещо много важно. Някои наричат това гадаене на боб, но както обикновено се случва, всичко някак си странно съвпада.

Така например, в един от клиповете с г-н Тръмп, в който новоизбраният президент на САЩ,  блести на фона на цифрите 9-11:

Всичко това, разбира се, е просто случайност. Както абсолютно  случайно, може би,  г-н Тръмп спечели, поради което в медиите и блогосферата избухнаха писъци и стонове, с които победата на Тръмп се приравни  на 11 септември.

111111-3

Разбира се, всички тези неща са просто съвпадения, на фона на които в Съединените щати започна вълна на непланиран протест, така че възниква въпросът: Дали след всичко това САЩ ще оцелеят!?

Спасяването на давещите се, разбира се,  е дело на самите давещи се. Нека там всички да се разберат помежду си. САЩ е страната в света, която е най-супер- демократичната, така че всички там имат право на всичко. В същото време ние отново започваме да гадаем на кафе.

Да започнем с това, че израелската разузнавателна служба Мосад регистрира група и публикува снимка с дата:

1161112121741376bb50616b37de

Какво представляват тези цифри и представляват ли те нещо изобщо – никой нищо не знае. Но в света на конспиролозите всички са доста напрегнати.

Сега светът се напряга още повече, когато се оказа, че на 14 ноември ще се случи Великото Суперлуние. Влиянието на Луната може да бъде толкова силно, че може да се случи великото Калифорнийско земетресение. Защо това може да се случи –  сеизмолозите не казват. Като цяло, има известно основание за безпокойство.

Ако земетресението все пак не се случи,   все едно, ще настъпи 22 ноември. А от 5-ти ноември 1940 г. (моментът на избирането на Рузвелт за трети мандат) до 22 ноември 2016 година (18.00) ще са изминали точно 666 666 часа. С други думи, 22 ноември отново с нещо може, разбира се случайно, да съвпадне. В САЩ ще започне икономическа криза, военно положение, или някакви такива събития.

Какво ще се случи в САЩ на 22-ри ноември и ще има ли нещо по-специално на този ден – никой не знае. Но вие можете лесно да изчислите, че на 26 ноември 2016 г. ще са изминали точно 5555 дни след атентатите от 11 септември.

Четирите петици  в нумерологията имат сложно окултно значение. А в Ню Йорк, който бе поразен на 11 септември, и загинаха много пожарникари, от 1870 г. те имат дори специален код 5-5-5-5, който им позволява в знак на почит към загиналите в борбата с огъня да спуснат знамето. Затова 26-ти ноември е дата за САЩ много символична и в този опасен ден може всичко да се случи…

И така – до 22 ноември…

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *