НАСА 40 години крие ужасната тайна на Луната? Какво следва?

Изминаха  няколко десетилетия, откакто американската  експедиция посети Луната. Но още  тогава този полет бе обвит в мистерия, защото след наистина великото   събитие бяха показани само няколко снимки и късчета от тази история.

Да разкрие  тайната на естествения спътник на Земята сега възнамерява бившият шеф на лунната  фототолаборатория на НАСА Кен Джонстън, който казва, че през  последните четиридесет години агенцията пази конкретба  тайна за   Луната.

Джонстън твърди, че когато през далечната 1969 г.  корабът на Нийл Армстронг каца на Луната, хората на Земята  получават  само избрана част от информацията, която осветлява  мисията само повърхностно  и без   подробности.

Бившият  служител на НАСА отбелязва, че по време на мисията,  на спътника на нашата планета  астронавтите  са открили мистериозни съоръжения, които не са показвани на обществеността. Тогава Johnston получава  заповед да унищожи всички кадри от Луната, но той не направил това, а  всички данни запазил  в личен архив.

Сега бившият служител на агенцията възнамерява да  разсекрети информацията, пазена  в продължение на четиридесет години. Както казва Джонстън,  на Луната американските астронавти са намерили древни руини, които са били построени по изкуствен начин.

И нещо повече – тогава  астронавтите са получили  информация за нова технология  за управление на гравитацията.

Въпросът е : От кого?

Бел. ред. Дано Джонстън не замлъкне внезапно, както това се случи с много уфолози…

Related Posts

2 thoughts on “НАСА 40 години крие ужасната тайна на Луната? Какво следва?

  1. Глупости на търкалета. Някой ще му позволи да запази такава информация в личния си архив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *