Разпит на живи извънземни и установяване на контакт с пришълците (видео)

Във видеото са представени фрагменти от разпита на жив извънземен. Човекът, който е публикувал лентата, се представя като работил в специалните служби.

Според него инцидентът е станал след катастрофата на НЛО в Розуел. Може би, такива материали ще се появяват все повече и повече, за да ни подготвят за мисълта, крадеано от рнепознатоакрадено от непознато че не сме сами във Вселената….

Видеото е на руски:

И още едно, на английски:

Ако приемем , че тези кадри са крадено от непознтатодкрадено от неепознато фалшиви, възниква въпросът: Кой би положил толкова усилия за да създаде подобни фалшификати??? И най -вече – Защо?

крадено от непознатоакрйадено от днепознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, крадено отд непознатоккрадено от непознато сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.