Шокираща снимка на НАСА: Огромна мистериозна сфера се появи до Слънцето (видео)

 

На 17 ноевмри 2016 г. камера на НАСА е записала загадъчен сферичен обект близо до Слънцето. Неидентифицираният летящ обект е син на цвят и  свети отвътре. В момента, уфолози, учени от официалните науки и многобройни конспиролози се опитват да определят какъв е този мистериозен НЛО и защо той е минал толкова близо до Слънцето.2

Представените снимки са направени от американския апарат «Solar Terrestrial Relations Observatory», намиращ се в орбита около звездата и изучаващ слънчевата активност.

Мнозина вече смятат, че служителите на НАСА по невнимание не са забелязали синята сфера и са качили снимката с нея в интернет, но когато потребителите в Интернет забелязват странната аномалия, специалистите в американската космическа агенция се хващат за главите.

Това е такъв рядък случай, когато НАСА дори реши да коментира ситуацията, опитвайки се да убеди хората, че има рационално обяснение за това, което се е случило.

Представители на космическата агенция съобщиха, че обсъжданата снимка  е в резултат на повреда на «Solar Terrestrial Relations Observatory».

Според експертите, в момента на заснемане на Слънцето се е сформирала т.нар. коронарна дупка – област в слънчевата корона с по-ниска плътност на плазмата и по-ниска температура. И както твърдят в НАСА, това е довело до факта, че спътникът на НАСА е бил подложен на прекомерното въздействие на  звездата и се е претоварил, така че направил дефектна снимка.

Разбира се, малко хора вярват на това доста неубедително и неясно обяснение. Уфолозите спекулират, че на тази снимка е запечатан безпилотен апарат на извънземните, който се зарежда със слънчева  енергия. Според уфолозите, устройството на представителите на извънземна цивилизация после се е отправило към родната планета, за да предаде „слънчевото злато.“

Също така има и уфолози, които предполагат, че синята сфера  всъщност е извънземно същество, което съществува под формата на концентрат от чиста енергия.

Заслужава да се спомене, че има привърженици и на теорията, че самото Слънце е живо същество, и  така се забавлява, като гледа  напразните опити   на земните хора да го изучат, поставяйки им загадки.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *