Видео: Какво ще се случи със Земята при ядрена война

 

Назряващият конфликт заради ресурси, и най-вече – вода, между Индия и Пакистан,  е заплаха за използване на ядрени оръжия. YouTube-каналът Life Nogin публикува видеоклип, в който са показани всички опустошителни последици от ядрена война, която в продължение на много десетилетия ще промени обичайния начин на живот на хората – краденос от непознатоекрадено цот непознато тези, които оцелеят.

Огромно количество сажди и прах ще се издигне в стратосферата, отбелязвайки началото на ядрената зима, поради липсата на слънчева светлина. В същото време ще се разруши и озоновият слой, след което на Земята ще започнат да попадат повече вредни ултравиолетови лъчи и други космически лъчения. Средната годишна крадено от непоцзнатойткрадено от непознато температура на Земята ще падне рязко.

Заради ядрената зима най-много ще пострада земеделието, заради което ще започне недостиг на храна. Повечето от водните ресурси крадено от непознатдоткрадеано от непознато на нашата планета ще станат негодни за пиене, поради замърсяването им с радиоактивни отпадъци. Хората ще имат проблеми с здравето в резултат на комбинация от вредни фактори, продължителността на живота ще намалее драстично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *