Забременяла от 13-годишен ученик учителка влиза в затвора за 30 години

Учителката от щата Тексас, САЩ,  Александрия Вера, се  призна за виновна за сексуално насилие  с утежняващи обстоятелства по отношение на свой ученик, от когото впоследствие забременява.

Според полицията, в течение на девет месеца  24-годишната Вера практически ежедневно правила секс с 13-годишното момче. Независимо от факта, че за дългата сексуална експлоатация на дете в Тексас се предвижда доживотен затвор, подсъдимата е осъдена „само“ на 30 години затвор.

Както вече беше съобщено, връзката  на  учителката с момчето започва в социалната мрежа Instagram. Отначало те само си пишели, но в един момент двойката започва ежедневно да прави секс, както у дома на жената, така  и у   дома на момчето. Но те и не крият своята романтична връзка – нито пред съучениците на момчето, нито пред родителите му – те дори  канили Александрия Вера на  семейни събирания, като я представяли за  негова приятелка.

След известно време учителката забременява и прави  аборт.

Заради инцидента момчето, което в момента е на 14 години, до август 2017 г.  ще трябва да живее в приемно семейство, а родителите му са принудени да преминат през родителска  терапия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *