Биологична война? Необичайна буря уби петима човeка в Кувейт, хиляди пострадаха в Австралия

Изключително силните бури водят до трагични последствия и странни смъртни случаи.

Причудлива буря,  внушаваща мисли за „биологична война“,  уби петима човека в Кувейт, само няколко дни след като подобна буря порази  Австралия. Там  шестима човека загинаха, а хиляди други  бяха  хоспитализирани, пише yournewswire.com.

Петима чуждестранни работници починаха от „тежки пристъпи крадено от непознатоцкрадено ота непознатто на  астма“ по време на ужасна буря и проливен дъжд в Кувейт.

Според местните новини, двама египтяни и един 35-годишен индийски имигрант са починали в болницата  Мубарак Ал-Кабир по време на необичайните климатични прояви.

Двама  други човека  са починали от астма в болницата в квартал Аl-Farwaniya.

крадено от недпознатоцкрадендо от непознато

Тази нова група   жертви  се появи само  няколко дни след катo 9000 човека бяха  хоспитализирани и шестима други загинаха заради „буреносната  астма“. Бурята порази  Австралия. Мащабът на бедствието крадено от непоазнатоккрадено от наепознато е такъв, че не е имало достатъчно спасителни екипи, които да  помогнат на хората.

Хората разпространяват  слухове, че метеорологичните  явления биха могли да се дължат на вид биологични бойни отровни вещества, които са тествани върху   хората.

Редакцията на yournewswire ще следи тези събития, които може да се правят в  крадено от непозкнатоткрадено от непознаток рамките на биологичните и климатични войни по света, и да информира читателите за други подобни явления.

http://yournewswire.com/bio-warfare-storm-kuwait/

крадено от кнепйознатойкрадено от непознато