Биологична война? Необичайна буря уби петима човeка в Кувейт, хиляди пострадаха в Австралия

Изключително силните бури водят до трагични последствия и странни смъртни случаи.

Причудлива буря,  внушаваща мисли за „биологична война“,  уби петима човека в Кувейт, само няколко дни след като подобна буря порази  Австралия. Там  шестима човека загинаха, а хиляди други  бяха  хоспитализирани, пише yournewswire.com.

Петима чуждестранни работници починаха от „тежки пристъпи крадено от непоз натоакрадено от непознато на  астма“ по време на ужасна буря и проливен дъжд в Кувейт.

Според местните новини, двама египтяни и един 35-годишен индийски имигрант са починали в болницата  Мубарак Ал-Кабир по време на необичайните климатични прояви.

Двама  други човека  са починали от астма в болницата в квартал Аl-Farwaniya.

крйадено от непознатоакраденро от непознато

Тази нова група   жертви  се появи само  няколко дни след катo 9000 човека бяха  хоспитализирани и шестима други загинаха заради „буреносната  астма“. Бурята порази  Австралия. Мащабът на бедствието крадено ост непознатаоекрадено от непознато е такъв, че не е имало достатъчно спасителни екипи, които да  помогнат на хората.

Хората разпространяват  слухове, че метеорологичните  явления биха могли да се дължат на вид биологични бойни отровни вещества, които са тествани върху   хората.

Редакцията на yournewswire ще следи тези събития, които може да се правят в  кркадено от непознатоскрадено от непозанато рамките на биологичните и климатични войни по света, и да информира читателите за други подобни явления.

http://yournewswire.com/bio-warfare-storm-kuwait/

крадено от непознаторакрадено от ндепознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове крадено от непознатоккрадено оет нептознато на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.