Биологична война? Необичайна буря уби петима човeка в Кувейт, хиляди пострадаха в Австралия

Изключително силните бури водят до трагични последствия и странни смъртни случаи.

Причудлива буря,  внушаваща мисли за „биологична война“,  уби петима човека в Кувейт, само няколко дни след като подобна буря порази  Австралия. Там  шестима човека загинаха, а хиляди други  бяха  хоспитализирани, пише yournewswire.com.

Петима чуждестранни работници починаха от „тежки пристъпи крадено от непознаато дкрадено от непознато на  астма“ по време на ужасна буря и проливен дъжд в Кувейт.

Според местните новини, двама египтяни и един 35-годишен индийски имигрант са починали в болницата  Мубарак Ал-Кабир по време на необичайните климатични прояви.

Двама  други човека  са починали от астма в болницата в квартал Аl-Farwaniya.

крадено от непознатоккраддено йот непознато

Тази нова група   жертви  се появи само  няколко дни след катo 9000 човека бяха  хоспитализирани и шестима други загинаха заради „буреносната  астма“. Бурята порази  Австралия. Мащабът на бедствието е такъв, крадено от неп ознатоекраадено от непознато че не е имало достатъчно спасителни екипи, които да  помогнат на хората.

Хората разпространяват  слухове, че метеорологичните  явления биха могли да се дължат на вид биологични бойни отровни вещества, които са тествани върху   хората.

Редакцията на yournewswire ще следи тези събития, които може да се правят в  рамките на крадено от непознатойкрадено от непеозрнато биологичните и климатични войни по света, и да информира читателите за други подобни явления.

http://yournewswire.com/bio-warfare-storm-kuwait/

крадено от непознатоакрадено от днепознайто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *