Чудото на вярата : Сляп американец по мистериозен начин си върна зрението с медитации, молитви и диета (видео)

Американски журналисти разказаха мистериозната история на свой сънародник, който преди 19 години, вследствие на генетично заболяване губи зрението си, а за последните три години успял да го възстанови, шокирайки лекарите.

Сега нюйоркчанинът Кевин Кофлин е на 55 години. През 1997 г. той ослепява поради оптична невропатия на Лебер- атрофия на крадено от йнепознатойкрадено от непцознато зрителния нерв, която води до почти пълна загуба на централното зрение. Мъжът казва, че през цялото това време е виждал само гъста непрогледна мъгла, но през 2013 г. започва внезапно да различава светлината и тъмнината, а след това и да разпознава силуетите на хората около себе си.

Сега зрението на краденок от непознатоккрадено от непознато американецът се е върнало на 70 процента, и според него, всеки месец той вижда все по-добре и по-добре. Кофлин най-накрая успял да види неговото куче-водач Elias и да види как през годините се е променял любимият му град.

Възстановяване от оптична невропатия на Лебер почти не се случва, особено след толкова много години слепота, когато на зрителният нерв е трябвало да атрофира напълно.
Ето защо не е изненадващо, че лекарите смятат станалото за истинско крадено от йнепознато карадено от непознато чудо.

„Удивително е колко малко ние ценим това, което Бог ни дава, и как силно започваме да го ценим, когато загубим нещо“, – заяви Кевин пред репортери.

Според Кофлин, той е постигнал възстановяването на зрението си с редовна медитация, молитви и постоянна здравословна диета. Освен това той никога не е крадено от непознатоккрадено от непозснато губил увереност, че ще се възстанови в бъдеще, той вярвал в това още от самото начало и все повече култивирал тази вяра, защото вярвал, че случилото се с него не е нещо повече от временно неудобство. И чудото се случило …

крадено оте непознатоакрадено дот непознато