Дебилизиращите новини – щрихи за 19 декември

Новините по илюминатските медии, такива като Нова, БиТиВи, БНТ, имат една цел -вкарване в дълбока дебилщина  на зрителите.

Шампион днес е репортерка от БиТиВи, която казва:
„Здравната Каса в края на годината е на червено с малко над 50 милиона лева“. А зад гърба и има заставка, че тези „малко над 50 милиона лева“ са „малко над 55 милиона лева“.

В БиТиВи явно 5 милиона лева ги нямат за нищо???

По БНТ тържествено обявиха, че причината за взрива в Хитрино е това, че машинистите са карали влака с два пъти по-висока от разрешената скорост.

Не  споменаха обаче КАКВА Е БИЛА РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ и каква е БИЛА ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКАТА СКОРОСТ.

А после кротко добавиха, че машинистите са прибрани в ареста от …. психиатрията….

По времето на комунизма в психиатрията вкарваха само онези, които не се поддаваха на директните заплахи на КГБ и на КДС….

Накрая БНТ завърши след „новините“ си с една емблематична реклама на Денди Прешъс Метълс с логото: „Продължаваме златните традиции….“

Та така с новините:   “Винаги казвайте истината, казвайте много истини, казвайте много повече истини, отколкото очакват от вас, но никога не казвайте цялата истина.”

 

Related Posts

One thought on “Дебилизиращите новини – щрихи за 19 декември

  1. Въпросът е защо изобщо да се гледат новини, при положение че не отразяват реалността на зрителя. В новините няма да кажат че комшията ти е починал, освен ако не е смайващо/потресаващо. Защо продължаваме да се фокусираме върху новините, всеки божи ден? Това е повече от токсично според мен. Като наркотик, цял живот всекидневно по 1 доза минимум. Искам да Ви кажа, че отказването от новините е много трудно, абстиненцията е психическа и доста силна. Когато зрителя вечеря и слуша по новините как взрив разкъсал хора на парчета, автоматично премахва фокуса от вътрешните си проблеми към външни независещи от него такива и точно там е проблема. Един вид че има много по важни неща от теб върху които трябва да се фокусираш сега, ти си незначителен не мисли за живота си че е скапан гледай тука в Африка си е..ло майката пий една ракия и щи мини, и така до края…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *