Йоко Оно: Духът на Джон Ленън предаде съобщение за Доналд Тръмп

 
Йоко Оно твърди, че е извикала духа на Джон Ленън на магическа церемония в деня на 36-ата годишнина от смъртта на легендарния музикант, съобщава yournewswire.com.
Йоко Оно твърди, че е извикала духа на Джон Ленън на 36- та годишнина от смъртта му по време на „енохианска магическа“ церемония, и той е казал за избрания президент Доналд Тръмп изненадващи неща.

Йоко Оно реагирала на победата на Тръмп с гневен детски крясък, и   пуснала пост в Twitter. След това спира да говори в продължение на две седмици, но близък сътрудник твърди, че покойният и съпруг Джон Ленън казал, че на новоизбрания президент трябва да бъде даден шанс.

По време на церемонията по призоваване на духа в Ню Йорк, Йоко прави магически кръг с близки приятели и разполага триъгълник извън кръга. Според нея, тогава извикала духа на Джон Ленън, като използвала най-модерните енохиански магически практики.yoko-ono-lennon-750x350

Йоко изразила загриженост за състоянието на света през 2016 г., и след като помолила за „подкрепа и насоки,“ нейният покоен  й съпруг й казал да се отпусне и да даде на Тръмп шанс да изпълни обещанието си да сложи край на войната.

„Всеки от нас в душата си има по един Хитлер, но в нас живеят мир и любов. Така че защо да не се даде шанс Тръмп?“

Енохианската магия се смята за изключително сложна и трудна за разбиране, но Йоко практикува тази система вече няколко десетилетия. Системата за церемониална магия е създадена от известния магьосник Алистър Кроули, базирана на извикване и ръководство на различни духове.

Дали Тръмп ще спре войната, както е предложил духа на Джон Ленън? Тръмп многократно нарича войната в Ирак, Либия и Сирия грешка, и критикува Хилъри Клинтън за това, че тя „прекалено бързо дърпа спусъка.“

На челната снимка: Йоко Оно и Джон Ленън през 1976.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *