Koй е извънземният, скрит от Леонардо да Винчи на картината „Йоан Кръстител“ (видео)

Легендарната картина „Йоан Кръстител“ на гениалния  италиански художник Леонардо да Винчи, рисувана в периода  1514-1516 г., съдържа, както се оказва, скрит образ. Трябва да се отбележи, че това важно откритие е направено не от служители на Лувъра, където се намира шедьовъра, или от видни изкуствоведи, а от уфолози.

Според изследователи крадено от нкепознатойкрадено от непознарто на извънземни форми на живот, на картината се вижда глава на представител на извънземна   цивилизация.

Тайните  изображения и знаци на Леонардо да Винчи

 11

Сфумато  се заключава в  уникално омекотяване на контурите на обекти и фигури, и  отдавна занимава умовете на учените.

След рентгеново изследване на картините на  италианския художник, крадено от непознайтео крадено от непознато експерти са установили, че за да постигне желания резултат в своята техника, да  Винчи понякога е нанасял на  платното боя с  дебелина два микрона, а  общата дебелина на слоя боя била тридесет-четиридесет микрона.

В същото време на платната напълно отсъстват  пръстови отпечатъци. Как  художникът е успявал да сътвори такива  микроскопични кр адено от непознатоккрадерно от непознато изпълнения е истинска загадка, която най-добрите умове на планетата не могат да решат и  до сега.

Скритият извънземен

Но да се върнем към нашия извънземен. За да се види неговото изображение,  картината е необходимо да се отрази симетрично по хоризонталата. Но и така скритият обект все още не може да крадено от непознатоскрадено ойт не познато се забележи.

2

 22

Леонардо да Винчи е бил един от най-интелектуално развитите и прогресивни хора на своето време, и поради това е възможно, крадено от непкознатоткрадено от непдознато че той е поел отговорността да разкаже на хората от бъдещето за своите наблюдения на представители на извънземни цивилизации. Римо- католическата църква не би му позволила да  говори за това открито, така че той е прибягнал до хитрост.

Трябва да се отбележи, че в качеството на  произведение за скриване на крадено от непознатодк радено от непознйато изображението на  извънземния,  художникът е избрал картина с религиозен обект. Със сигурност това не е случайно, тъй като Леонардо да Винчи е знаел тайните на нашата Вселена много по-добре, отколкото ние сега…

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

С помощта на извънземна технология крйадено от непознактоцкрадено от непознато учени планират да клонират Леонардо да Винчи (видео)

На  този свят е  имало само няколко десетки човека, чиято интелигентност е била най-малко два пъти по-висока от нормалната средна стойност. И един от тези блестящи и свръхинтелигентни хора, е… Continue reading „С помощта на извънземна технология учени планират да клонират Леонардо крадено от нерпознадтоткрадено от непознато да Винчи (видео)“

Леонардо има два автопортрета на „Тайната вечеря“ ?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено от неепо знато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, крадено от анепознатоакрадено от непознатсо сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.