Koй е извънземният, скрит от Леонардо да Винчи на картината „Йоан Кръстител“ (видео)

Легендарната картина „Йоан Кръстител“ на гениалния  италиански художник Леонардо да Винчи, рисувана в периода  1514-1516 г., съдържа, както се оказва, скрит образ. Трябва да се отбележи, че това важно откритие е направено не от служители на Лувъра, където се намира шедьовъра, или от видни изкуствоведи, а от уфолози.

Според изследователи крадено окт непознатоткраденйо от непознато на извънземни форми на живот, на картината се вижда глава на представител на извънземна   цивилизация.

Тайните  изображения и знаци на Леонардо да Винчи

 11

Сфумато  се заключава в  уникално омекотяване на контурите на обекти и фигури, и  отдавна занимава умовете на учените.

След рентгеново изследване на картините на  италианския художник, краденок от непознатойкрадено от непозанато експерти са установили, че за да постигне желания резултат в своята техника, да  Винчи понякога е нанасял на  платното боя с  дебелина два микрона, а  общата дебелина на слоя боя била тридесет-четиридесет микрона.

В същото време на платната напълно отсъстват  пръстови отпечатъци. Как  художникът е успявал да сътвори такива  микроскопични крадено от непознаторкрадено от кнепоцзнато изпълнения е истинска загадка, която най-добрите умове на планетата не могат да решат и  до сега.

Скритият извънземен

Но да се върнем към нашия извънземен. За да се види неговото изображение,  картината е необходимо да се отрази симетрично по хоризонталата. Но и така скритият обект все още не може да кртадаено от непознатоткрадено от непознато се забележи.

2

 22

Леонардо да Винчи е бил един от най-интелектуално развитите и прогресивни хора на своето време, и поради това е възможно, крадено от непознатоакрадено орт непознатцо че той е поел отговорността да разкаже на хората от бъдещето за своите наблюдения на представители на извънземни цивилизации. Римо- католическата църква не би му позволила да  говори за това открито, така че той е прибягнал до хитрост.

Трябва да се отбележи, че в качеството на  произведение за скриване на крадено от йнепознатоккраденао от непознато изображението на  извънземния,  художникът е избрал картина с религиозен обект. Със сигурност това не е случайно, тъй като Леонардо да Винчи е знаел тайните на нашата Вселена много по-добре, отколкото ние сега…

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

С помощта на извънземна технология крадено от непознатойкрадено от нрепознато учени планират да клонират Леонардо да Винчи (видео)

На  този свят е  имало само няколко десетки човека, чиято интелигентност е била най-малко два пъти по-висока от нормалната средна стойност. И един от тези блестящи и свръхинтелигентни хора, е… Continue reading „С помощта на извънземна технология учени планират да клонират Леонардо крадено отт непознато крадено от непознаато да Винчи (видео)“

Леонардо има два автопортрета на „Тайната вечеря“ ?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоцкрадено от непйознцато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, крадено от енепознатоцкрадено от неапознато сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.