Мистериозни апокалиптични звуци и в щата Вашингтон (видео)

 

На 14 декември 2016 г. жителите на американския град Spokane Valley бяха уплашени от странни, мистични, зловещи и неземни звуци, идващи сякаш от нищото. Странното явление започва в 23:00 и продължава до 5 часа сутринта.

В полицията са получени повече от 30 000 обаждания от изплашени жители, които съобщили за странни виещи звуци, носещи се сякаш от небето.

Един час след началото на звуковия апокалипсис, полицията се опитала да успокои хората, като казала, че причината за звуците са от машините, чистещи снега от местния търговски център, но звуците продължавали, а тонът им въобще не приличал на тона на звуците, за които съобщили от полицията.

Нещо повече – звукът чувал във всички части на града, дори и в най-отдалечените от центъра райони.

Случващото се не на шега изплашило жители на града и на следващия ден започнали да се появяват опити да се обясни какво се е случило.

Така например метеоролог от местната радиостанция казал, че много студеният въздух може да изкриви нормалните звуци до неузнаваемост, и това се дължало на факта, че в горещия въздух  звукът се разпространява по-бързо, а в студения по-бавно, и поради това възниква изкривяване на изходния звук.

Това обяснение не устроило жителите, тъй като в същото време, когато в града се чувал странният вой, звуците на влакове или други превозни средства не се изкривявали и се чували като всеки друг път.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *