Непознато: Научете мозъка си да мисли за невъзможни неща

Вие сте способни на такива свръхрезултати,  каквито не е постигал досега нито един човек. Можете да станете номер 1  в света, вие наистина можете това, а  и го заслужавате.

Ето няколко основни препоръки:

1. Престанете да се страхувате. Страхът е блок за слабите и показател  на зоната на  ръст за силните. Усетете страха си и се изправете очи в очи срещу  него. Смъртта ще настигне  всеки и колкото по-малко страхове имате, толкова по-достойно ще посрещнете края на живота си.

2. Спрете да слушате и да се влияете от околните: никой за вас не е готов да  живее живота ви. Ако те казват, че това не е възможно, знайте … Вие Можете да го направите и ще  успеете.

3. Започнете да общувате само със силни хора, които ще определят ново темпо на развитие и повярвайте: след шест месеца ще сте израснали с  десетилетия.

4. Търсете и моделирайте своя път. Не си създавайте идоли и знайте, че можете по-добре и по много по- различен начин. Просто вървете по пътя си, така вие получавате истинска връзка с истинския лидер на живота ви, който живее в сърцето ви.

Напред.

Трябва да сте Светлина. Лъч ,  сред виелица за всеки, с  който споделяте пътеката.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *