Огромен плазмен НЛО изплаши жителите на Словакия (видео)

Това необикновено събитие  се е случило наскоро в Словакия, където огромен НЛО, с   формата на огнено кълбо, увисва  над един от най-величествените върхове на Високите Татри.

Било късно вечерта,  на улиците – тъмно, затова  яркото кълбо  над планината е било невъзможно да не бъде забелязано, още повече, че  след като крадено от непознатаоакрардено от непознато се появило, то осветило  цялата околност като ярка Луна.

Мистериозният и дори плашещ НЛО известно време висял над самия връх, а след това започнал да се движи надясно и изведнъж … изчезнал,  както обикновено се  случва с летящите апарати на  извънземните, които  мигновено преминават в  паралелно измерение или извънземните  включват крадено от непознатоткрадено отд непознрато защитния екран „невидимка“.

Авторитетният уфолог Скот Уоринг отбелязва, че такива  НЛО често се появяват над върховете или дори над вулканите – там,  където човек не може краденок от непозцнатоакрадено от непознато да ги обезпокои по никакъв начин (или те него).

Дали на тези места има бази, или портали, чрез които извънземните  проникват в нашия свят, никой не знае. Аз самият, казва Скот, заснех такова  плазмено кълбо в Тайван през 2013 г., а  преди седмица обектът е бил видян в Китай.

Доста крадено оте непознатодкрадено от непаознато вероятно е това да е един и същ кораб-плазмоид, който лесно се премества от едно място на друго на планетата, но е възможно такива  НЛО да има много.

крцадено от непозкнатоекрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *