Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (видео)

На Марс пирамидите на маите плашат учените на НАСА с ужасна тайна. Специалистите на агенцията са сериозно загрижени от ужасните тайни на произхода на новооткритите пирамиди на Червената планета, и 200 дни се опитват да редактират снимките така, че да не предизвикат вълнение сред уфолозите.

Марсоходът Curiosity отново поднесе невероятна крадерно от непознатоскрадено от непозкнато изненада на учените от НАСА, от която вероятно са им настръхнали косите. На Марс са открити няколко пирамиди с древен произход, сходни с  тези, които са останали в Мексико от маите.

Това е уникално откритие, което експертите на НАСА са се опитали по всички възможни начини да скрият, чрез обработка крадено ойт днепознатодкрадено от непознато на снимките. Според уфолози космическата агенция е видяла в снимките реална заплаха и затова не е бързала да ги публикува.

„Защо марсоходите на НАСА се занимават с търсенето на миниатюрни марсиански микроби, а не обръщат внимание на огромна 5-етажна пирамида, която е само на една миля разстояние?“ – пита уфологът крадено отс непознатокекрадено от непознато Скот Уоринг.

116121913473e4f8f1f3ef0c1797

„Но … ние не се нуждаем от НАСА, за да открием живот на Марс, нали? Ловците на НЛО по света правят повече от хиляда открития годишно, много повече, отколкото  НАСА“- казва Уоринг.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от нейпознатодкрадено отй непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български крадено от непознатоцкреадено от непозндато език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.