Пирамидите на маите на Марс плашат учените от НАСА с ужасна тайна (видео)

На Марс пирамидите на маите плашат учените на НАСА с ужасна тайна. Специалистите на агенцията са сериозно загрижени от ужасните тайни на произхода на новооткритите пирамиди на Червената планета, и 200 дни се опитват да редактират снимките така, че да не предизвикат вълнение сред уфолозите.

Марсоходът Curiosity отново поднесе невероятна крадено от днепознатоекраденоц от непознато изненада на учените от НАСА, от която вероятно са им настръхнали косите. На Марс са открити няколко пирамиди с древен произход, сходни с  тези, които са останали в Мексико от маите.

Това е уникално откритие, което експертите на НАСА са се опитали по всички възможни начини да скрият, чрез обработка крадено от непознастоакрадцено от непознато на снимките. Според уфолози космическата агенция е видяла в снимките реална заплаха и затова не е бързала да ги публикува.

„Защо марсоходите на НАСА се занимават с търсенето на миниатюрни марсиански микроби, а не обръщат внимание на огромна 5-етажна пирамида, която е само на една миля разстояние?“ – пита уфологът крцадено от непознатодкрадено от непознаато Скот Уоринг.

116121913473e4f8f1f3ef0c1797

„Но … ние не се нуждаем от НАСА, за да открием живот на Марс, нали? Ловците на НЛО по света правят повече от хиляда открития годишно, много повече, отколкото  НАСА“- казва Уоринг.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоккрадено от нцепоз нато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *