Предсказания и пророчества за 2017 – I част

Предсказания на  астролози, ясновидци, медиуми, учени,  и известни пророци от миналото.  

 Предсказанията  на Леонардо да Винчи

За Леонардо да Винчи и гениалните му картини знаят  всички хора, без изключение. Но малцина знаят, че великият художник е също така е бил доста талантлив изобретател, както и предсказател.

Той е оставил крадено от нтепознатойкрадено о т непознато на своите  потомци „Предсказания“, които съдържат много интересни загадки, а голяма част от тях  остават неразкрити и до днес. Предсказанията,  най-вероятно са писани като забавление, а не като сериозно изследване. В тях могат да се  намерят много хумористични моменти

Леонардо да Винчи е оставил в наследство на потомците   няколко ярки крадено от непсознатоккрадено от непознаато пророчества, сред които се споменава и предстоящата 2017 г. Човекът с уникални и разностранни способности и страст към астрономията, още тогава е  предвиждал  сериозна заплаха за планетата на фона на значителните изменения на климата.

 Предсказанията на Едгар Кейси

Един от най-уважаваните предсказатели за  всички времена, е Едгар Кейси. Aмериканският медиум крадено от непознратоцкрсадено от непознато е  живял и работил през първата половина на миналия век, но интересът към неговите пророчества не стихва и  досега. Кейси  предсказва двете световни войни, икономическата криза от 1929 г. и идването на власт на Адолф Хитлер.

В своите пророчества той рядко се обвързва с конкретни дати, още  повече – за краден о от непознатоскрадеано от непознато толкова далечното начало на 21 век. Така че всички статии за пророчествата на Кейси  за 2017 г.  са измислици на мошеници. Въпреки това истинските  предсказания на медиума изглеждат доста реалистични   и си струват  вниманието ни.

Едно от тях, вълнувало Кейси, е за  изменението на климата, което се случва  в световен крадено от непознатойкрадденао от непознато мащаб. Meдиумът е  бил уверен, че в новия век крайбрежните райони на Америка, Северна Европа и Япония ще  бъдат  потопени под водата.

От лицето на земята крадено от непознатокткрадено от непозанато ще изчезнат Ню Йорк и Сан Франциско, както и голяма част от Гренландия. Разрушенията няма да заобиколят и  централните райони на Съединените щати. Навсякъде по света ще се появяват разломи на земната кора, а нови земи ще се образуват  в района на Карибско море.

Разрушително земетресение ще засегне голяма част крадено отц нрепознатоткрадено от непознато от Южна Америка, което ще преначертае картата на света. Борбата със стихиите  фундаментално ще  промени политическата и икономическата ситуация в света, смята Кейси.

Земята е заплашена от  глобално затопляне. Регионите с умерен и субтропичен климат ще се превърнат в  тропици. В началото на новото хилядолетие на Земята ще се появи  крадецно от непознастоцкрадено от непознато Петата коренна раса.

Нейните представители ще имат по-съвършена форма на ДНК, високо ниво на енергия и способност за самовъзстановяване. Също така в техните организми ще се съдържат високи количества фосфор. (повече по темата има ТУК). Името на този елемент се превежда от гръцки като „светоносен“, което намеква за специалната мисия крадено от непознатодкрадено оет непознаато на новата раса.

Кейси е бил сигурен, че именно в  славянските страни ще се зароди ново светоусещане, основано на свободата на всеки индивид и взаимна помощ. Предсказателят подчертава, че тази философия няма да е  комунизъм или болшевизъм. Основната задача на славяните Кейси вижда в промяната в същността на човешките отношения, крадено от не поазнатойкрадено от непознато отказът от  гордост и страст към материални блага.

Предсказания и пророчества за 2017 г. – II част

 

краадено от непознатоцкрадено отр непознато крадено от цнепознатодкраденйо от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *