Тайният доклад на ERI за ООН: 2017 е година на заплахи за съществуването на човечеството

Научно-изследователският институт за земетресенията, Университета в Токио (ERI; Токио Daigaku Jishin Kenkyu-jo) е подготвил  служебен доклад за Организацията на обединените нации и водещите правителства в  света. Темата: 2017- година на заплахи за съществуването на човечеството.

Учените,  подготвили доклада, настояват   ООН да разглежда 2017 като година на заплахи за по-нататъшното съществуване на човечеството, а  правителствата по света да вземат на сериозно техните предупреждения, да  подготвят своите армии, спасителни служби, население, и да предприемат серия от спешни мерки, за да се избегнат големи човешки загуби.

 1

Според резултатите, следващата година ще се окаже катастрофална за човечеството, когато   под  въпрос ще се окаже оцеляването на човечеството.

През  годината хиляди вулкани на Земята ще напомнят за себе си (много вече са се активизирали и са готови да „стрелят“). Силни  земетресения ще  ударят почти всички страни. Учените твърдят, че могат да загинат десетки милиони хора.

2
В началото на януари 2017 г. учените от ERI ще дадат своя таен доклад на  ООН и ще го изпратят на водещи правителства по света.

Източник: The enclosed report ERI for the UN and the governments of the world: 2017 – the year of threats to the existence of mankind.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *