Точната дата на библейския Апокалипсис е разкрита! (видео)

Появи се сензационно изявление, че времето на Апокалипсиса е близо. Установено е, че Библията може да ни каже точната дата, когато светът ще свърши.

Според Disclose.TV, много от културите и религиите в нашия свят пазят писания от по-древни епохи, в които се говори за пророчества,   предсказващи възможния край на света и настъпването на новата ера.

Библейският Апокалипсис е един от най-забележителните примери, които се споменават в  Книгата „Откровение“. Тя  е написана с много неясни пасажи, които имат скрити значения и символични сценарии.

Има споменавания за печатите, които ще бъдат отворени и за тръбите, които ще звучат, носейки  на света определени бедствия.

Също така можем да прочетем и  за „великите зверове“, „демоните“, „драконите“ и могъщите „Четирима Конници“, които са признаци на смъртта и поличби за бедствия. В последно време се чуват твърдения за съществуването на точна дата, когато „Второто пришествие на Христос“ ще се случи.

2016-12-20_223506-300x154

През 2017 година Ерусалим ще се срещне с най-трудното изпитание от онези, с които   някога се е сблъсквал, а  3 години и половина по-късно, прогнозираният „Край на дните“ ще настъпи. Как математици са получили тези дати?

Гледайте този видеоклип и ще научите повече!

Има и субтитри на различни езици.

Related Posts

One thought on “Точната дата на библейския Апокалипсис е разкрита! (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *