В Антарктида са открити останките на древна могъща цивилизация?

Мнозина спекулират относно целта на неотдавнашното посещение на Антарктика от високопоставени чиновници и предлагат  за това мистериозни обяснения.

На  9 ноември държавният  секретар на САЩ, Джон Кери, пристига в Антарктида, в разгара на президентските избори в САЩ. Защо държавният секретар напуска  Съединените щати в такъв критичен момент? Просто, за да види и да  обсъди  тенденциите на глобалното затопляне в Антарктида?1161207102d301c74362610c1d95

Още по-озадачаваща е  медицинската евакуация на 1 декември на  астронавта Бъз Олдрин от Антарктида, след неговото изненадващо посещение там,  изглежда,  за да стане  „най-старият човек,  достигнал  Южния полюс  на  86 години.“ Той е забелязан с  приятелите си с тениска с надпис „Завлечи си  задника на Марс.“ Дали той е бил там, защото е искал лично да види откриването на нещо, което ще направи мечтата му да се  колонизира Марс реалност?

По-рано, на 18 февруари, 2016 г., руският патриарх Кирил също посети  Антарктида, както се твърди, за да  види  пингвините.

Месец по-късно, на 23 март, президентът на САЩ Барак Обама посети южния аржентински курортен  град Барилоче, който се счита за тайното  убежище на Адолф Хитлер след Втората световна война.

Барилоче е неофициална столица на откъснатата от света германска  цивилизация, основана в  Антарктида, и за която твърди, че има скрита система от тунели от там до Антарктида. Трябва също да се отбележи, че президентите Айзенхауер и Клинтън също са посещавали Барилоче.

Истинската причина за всички тези мистериозни пътувания до Антарктика и околните райони, като например Барилоче, ще бъдат разкрити в програмата Cosmic Disclosure на небезизвестния Кори Худ. Той казва, че неговото послание ще засегне предстоящото официалното съобщение за откриването на останките на древна могъща  футуристична цивилизация, които са открити в Антарктика.

Dr. Michael Salla, 6 декабря 2016

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *