Всъщност на Земята живеят само 600 милиона човека

От древни времена почти всички хора са знаели за съществуването на паралелни реалности. Това познание е отразено в космогонията, космологията, митологията на народите.

Концепция за съществуването на различни реалности, обитавани от други същества, както и реалността, където отиват душите на хората след смъртта на физическото тяло, имат почти всички религии. Дори и „рационалната“ науката се доближи доста до многоизмерната концепция на Вселената, състояща се от различни паралелни светове.

 daq

Направихме корекция, т.е. видяхме – да, отвличане. Ние ги принудихме да я върнат. Тя се върна в заключена хотелска стая в Новоросийск същия ден. Камериерката минавала по коридора и чула почукване по вратата отвътре. Когато отворила вратата, момичето било там … „

Така се случват множеството отвличания – това е дело не на извънземни, а на същества от други паралелни светове? Не е изненадващо, но част от уфолзоите се придържат точно към тази версия. Но защо те се нуждаят от всички тези отвличания? Дали само за да извършват генетични експерименти?

Съществува версия, че изучавайки хората, те създават свои „матрици“ – клонинги, които изпълняват задачи, непознати за нас в нашия свят, и привидно не се различават от обикновените хора.

Те често действат като псевдо-скептици, подиграващи и дискредитиращи тези области на познанието, които са „забранени“  за човечеството. Очевидно, това е една  от задачите, поне за някои от тях – по никакъв начин човечеството да не достигне това познание, което може да „събуди“ възможностите на нашето съзнание.

В подкрепа на това, че повечето от 7,5 милиарда,  населяващи Земята,  всъщност не са хора, се изказва и физикът В. Рогожкин. Ето какво казва той по този повод:

 nas-nap

Освен това, всички тези паразити, стремящи се към властта, много напомнят същества, отглеждани в някакъв инкубатор.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Всъщност на Земята живеят само 600 милиона човека

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *