Австралийското метеорологично бюро се опита да скрие истината за кемтрейлите

Социалните  мрежи в Австралия се взривиха от  възмущение, след като Меторологичното бюро на страната се е опита да заемете под килима скандал с кемтрейли, обявявайки, че геометричните линии в небето са „прекрасен природен феномен.“

Идеално правите линии на кемтрейлите били заснети от пътник с  камера от борда на самолет на Virgin Australia и качени  в социалните мрежи.

Уникалните снимки предизвикаха  възмущение в  Twitter и Instagram, а  австралийци поискаха да разберат истината за реалната същност на геоинженерството в страната.

След това Метеорологичното бюро започна битка с тях, като заяви, че редиците от идеално прави линии не са създадени от човека, а по-скоро, това е – „Прекрасен природен феномен„.

Говорителят на Бюрото се опита да обясни  тези  химични пътеки така:

„От гледна точка на това как те се формират, това е въздух, който се издига, охлажда и след това пада отново. Издигането, охлаждането и падането на  атмосферните вълни  създават тези тънки ивици от облаци. „

Идеално обяснение, нали?…

Трябва да се отбележи, че много хора приемат официалното обяснение за чиста монета. Освен това има много платени коментатори, които моментално се включват под текстове за кемтрейли в социалните мрежи и започват да ги осмиват.

Източник: yournewswire.com.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *