Дали съществува мигновена карма? (видео)

Днес,  вероятно, всеки знае какво е карма. Но не всички вярват във възмездието за греховете ни, защото кармата рядко  е мигновена – тоест да се прояви веднага след извършено престъпление.

А жалко, често възкликват вярващите в кармата, тогава хората ще разберат, че трябва да се прави само добро и никога крадено от непознаторскрадено от непозанато – лошо. Наистина- ние не можем да разберем Божия план, включително кармата, прераждането, блокирането на паметта от минали животи, и много повече, например, защо Бог търпи изверги, изнасилвачи, убийци и дори  позволява да постигат много успехи.

Но понякога кармата застига човек  веднага, както е показано на видеото по-долу, когато злобната дама по неясна причина изведнъж атакува един прекрасен снежен човек и го разрушава, без дори да се замисли, че някой (вероятно деца) са го изваяли с крцадрено от непознатойкрадено от непознато много любов на Нова година. Неадекватността на този акт дотолкова впечатлява, че всеки който гледа клипа, му се иска да забие един шамар на тази жена. А  тя веднага си го получава …

Както казват медиуми и ясновидци, в последно време енергията на човека се е променила значително , в крадено от непоз натоекрадено от ндепознато сравнение с това, което е била, да речем, преди петдесет години.

В тази връзка и кармичното възмездие за греховете на човека все по-бързо го застига още в този живот – една от най-интересните поличби на нашето време. Така че не забравяйте- мигновената карма може да застигне вече всеки …

крадено от непознатоткрадсено орт непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *