Дали съществува мигновена карма? (видео)

Днес,  вероятно, всеки знае какво е карма. Но не всички вярват във възмездието за греховете ни, защото кармата рядко  е мигновена – тоест да се прояви веднага след извършено престъпление.

А жалко, често възкликват вярващите в кармата, тогава хората ще разберат, че трябва да се прави само добро и никога – лошо. Наистина- ние не можем да разберем Божия план, включително кармата, прераждането, блокирането на паметта от минали животи, и много повече, например, защо Бог търпи изверги, изнасилвачи, убийци и дори  позволява да постигат много успехи.

Но понякога кармата застига човек  веднага, както е показано на видеото по-долу, когато злобната дама по неясна причина изведнъж атакува един прекрасен снежен човек и го разрушава, без дори да се замисли, че някой (вероятно деца) са го изваяли с много любов на Нова година. Неадекватността на този акт дотолкова впечатлява, че всеки който гледа клипа, му се иска да забие един шамар на тази жена. А  тя веднага си го получава …

Както казват медиуми и ясновидци, в последно време енергията на човека се е променила значително , в сравнение с това, което е била, да речем, преди петдесет години.

В тази връзка и кармичното възмездие за греховете на човека все по-бързо го застига още в този живот – една от най-интересните поличби на нашето време. Така че не забравяйте- мигновената карма може да застигне вече всеки …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *