Извънземните все по-често започнаха да обикалят около Международната космическа станция (видео)

Наскоро астронавтите Том Песке и Робърт Кимброу излязоха извън Медждународната космическа станция, за да инсталират от външната страна на МКС нови литиево-йонни батерии. На шлема на Том Песке бе монтирана камера. Европейската космическа агенция ESA показа видео, монтирано от кадри,  заснети тогава,  и на тези кадри ясно се вижда доста голям НЛО, който обикаля около станцията и наблюдава какво правят астронавтите.

Това не са космически отломки, а управляем апарат. Това ясно се вижда във видеото, където е направено увеличение на НЛО, който се появява от дясната страна, след това лети наляво, а след това маневрира надолу.

Както е известно космическите отпадъци са неконтролируеми и летят по права линия, но този обект прави смислени маневри, което предполага, че се управлява така, че да следи станцията и да наблюдава работата на астронавтите.

Заслужава да се отбележи, че този НЛО се движи с много висока скорост, а след това рязко спира, прави зашеметяващ завой и след това полита в друга посока! Това със сигурност е пилотиран НЛО или дистанционно управляем дрон на извънземна цивилизация.

Related Posts

One thought on “Извънземните все по-често започнаха да обикалят около Международната космическа станция (видео)

  1. Защо тази светеща мигаща точица минава пред златистия с тръбна форма съоръжение което всъщност е по близко и стой пред обектива като положение,на това“сензационно видео“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *