Когато някой от съпорта на „Матрицата“ не си е свършил добре работата (галерия)

Тази колекция с двойници  на известни хора е още  едно доказателство, че „Матрицата“ не е чак толкова съвършена!


Момичето на име Джулия остава истинска загадка: освен  феноменалната прилика с холивудската звезда Джулия Робърст (или фотографът е много талантлив?), тя  притежава и изключителна скромност, иначе как да си обясним факта, че все още не се снима в холивудски филми?


Ако на Джордж Клуни спешно му потрябва дубльор, той знае къде да го намери, разбира се, в Турция!


Бразилският двойник на Дани де Вито е не по-малко популярен: снима се с  фенове и  се наслаждава на славата.


Този мексикански готвач  толкова прилича на известния актьор, че се прокрадва  съмнението, дали  Морган Фрийман не е зарязал киното и сега приготвя храна в близкото заведение?


Илхам Анас е  40-годишен фотограф от Индонезия, чийто живот се  променя, след като приятели забелязали приликата му с 44-ия президент на САЩ. Мъжът решил да се възползва от това: той започва да пътува по света и заработил доста пари за да си купи дом и да изучи децата си.


Снимката на двойника на  Джим Кери не просто развълнува интернет, но дори  стигна и  до звездата: казват, че актьорът бил във възторг от такова сходство. Но никой не успял да го намери- знае се само, че най-вероятно живее някъде в Русия.

Може би популярният рапър Кание Уест има роднини в Египет? Между другото, приятелите на този мъж му измислили и  подходящо име – Kanye East и го наричат ​​сега само така.


Този очарователен млад мъж казва, че хората често го спират на улицата и заявяват, че го познават, защото той много прилича на  Чандлър на  Матю Пери от  добре известния телевизионен сериал „Приятели“.


Този млад мъж публикувал  снимката си и задал следния риторичен въпрос: защо  все още е сам? Всъщност двойникът на  актьор като Райън Гослинг, определено не трябва да има проблеми в личния си живот!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *