Шокиращо: Тръмп ще предаде секретните технологии на цялото общество

Китай остава последната надежда на глобалистите да спрат Тръмп

 

Известният телевизионен журналист Алекс Джоунс (на снимката) отдавна е знаел и е разбрал рано, че Тръмп ще бъде точният човек за този исторически период. Отначало той подкрепя  Тед Круз, защото много му харесала неговата реторика, но Тръмп надминал предишните му очаквания само за 2 дни.

Тръмп възнамерява да потопи света на глобализма. Той възнамерява да застави най-големите фармацевтични компании не само да лекуват рак и да разкрият разработените за лечение на тази болест препарати, но и да  предадат лекарството на хората.

Висшите технологии, най-накрая, ще стигнат до обикновения човек, благодарение на Тръмп – технологии за удължаване на живота, подобни на тези, показани във филма „Елизиум“.

Най-голямата тайна на Тръмп се крие в това, че той възнамерява да осигури свободен достъп до всички тези революционни технологии, смята Алекс Джоунс.

Related Posts

6 thoughts on “Шокиращо: Тръмп ще предаде секретните технологии на цялото общество

  1. А дано, ама надали …….
    Ако опита да направи дори едно от тези неща го чака съдбата на Кенеди.

  2. Прав сте Квазиракис !
    Но другата истина е , че ако не дай си Боже се повтори съдбата на Кенеди …
    ще има ГРАЖДАНКИ ВОЙНИ .

  3. Към статия Мезонетът на Тръмп: Окултните символи и знаци показват на кой всъщност се кланя Тръмп (видео)

    Няма видео !
    Няма доказателства , цялата статия е измислица!
    Надявам се искрено , че след прочитането от побликувал ТАЗИ лъжа “ утре просто ще изчезне от тук ! “ Пък ако не се острие тази гадост… то Мадона си я чакат последици от закона .

    1. Има и видео и линк към оригинала, явно имате проблеми със зрението или техниката, която ползвате. Или с неудовлетвореност в личния живот…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *