Свои и извънземни ескортират самолета на президента на САЩ, Доналд Тръмп, в полета му от Ню Йорк до Вашингтон (видео)

Самолетът над Вашингтон, окръг Колумбия, 19 януари 2017 г.

Самолетът лети над бял диск на  01:50 във видео номер 1, а след това на  02:55  в оригиналното видео на Fox News, можете да  забележите друг тъмен НЛО, който бързо прелита покрай самолета и едва не го сваля.

Миналата година бе  съобщено за НЛО,  който е забелязан в  близост до хеликоптера на  Тръмп, а след това ви казах, и никой не ми вярваше, че ако извънземните съпровождат Тръмп, то това означава, че той ще се кандидатира за  президент и ще участва в президентските избори в САЩ. Сега това се  случи – Тръмп стана президент на САЩ! И аз ви казах, че това ще се случи.

Сега, отново виждаме кацането на самолета на летището с Тръмп, придружен от извънземни, за да  не се случи нещо, което застрашава живота му.

Друг НЛО е забелязан близо до борда на самолета, но този път той е бил видян почти да се сблъсква с въздушната струя на реактивния двигател. Както можете да видите,  при  полета  на  НЛО  до самолета с  тази скорост, дори и камерата се затруднява да го фокусира.  Fox News има  достатъчно късмет, за да го заснеме и да го покаже по националната телевизия. Изглежда, че Fox News е открил доказателства, че извънземните имат сериозни  интереси в Северна и Южна Америка, както и към  новия президент на САЩ, имащ  мисията да промени света.

Скот  Уоринг
Източник – helenastales.weebly.com/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *