Точност – 98%! Направете теста и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Подобни тестове са особено харесвани от психолозите, защото те могат много точно да предадат настроението и състояние на човека, а и да определят  какво се крие в подсъзнанието му.

Ако искате да разберете какво ви очаква,  погледнете картинката и  отговорете  на въпроса: Какво видяхте първо?

Ако първо сте видели …

Жълто лице

Това е лицето на добър човек, с приветливо изражение. Жълтият цвят – е цветът на щастието и радостта. Освен това  той може да привлича  успехи в бизнеса, тъй като жълтият е цветът на съкровищата, парите, богатството, златото. Ако първо сте забелязали този символ, това означава, че в близко бъдеще очаква ви късмет. Най-важното е – внимавайте да не го изпуснете и се настройте на  вълната на приемане.

Жена

Жената е  символ на хармонията и реда. Ако сте видели първо жена, това означава, че вече не е нужно да бързате за никъде, вие сте направили всичко възможно. Необходимо е само да се отпуснете и да се насладите на плодовете на вашите усилия. Не позволявайте на външни фактори да разстройват вашата хармония. Жената – това цвете, за което трябва да се грижите, така че тя да разцъфне. Така трябва да следите и за хармонията  в душата си – за  да не може никой и нищо да я наруши.

Лампа

Този символ е олицетворение на светлината. В момента сте в процес на търсене на себе си. Всичко, което трябва да направите, е да се опитате  да не излезете  извън набелязания път. Следвайте светлината в душата си, и вие ще успеете. Не позволявайте на другите да помрачават светлината в душата ви. Ако смятате, че  малко примигва, спрете, направете пауза и съберете  сили.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *