Документи на ЦРУ разкриват информация за пирамиди и извънземни на Марс

Kонспиролози откриха  в разсекретените през януари от ЦРУ документи , информация за марсианци и древни пирамиди, за  които както  се твърди, са построени от извънземни на Марс преди около един милион години.

Американските власти не крият факта, че по време на Студената война, активно са работили  с екстрасензи, съобщава Mirror.

крадено от енепознатоткрадено от непознатоа

Вниманието на ловците на НЛО и извънземни  привлекли  материали с беседа на агент на ЦРУ с екстрасенз, която се е провела на  22 май 1984 г.

Съобщава се , че по време на срещата офицерът от тайните служби дал на мъжа, който имал свръхестeствени  способности,  затворен плик, вътре в  който крадено от непоцзнато крадено тот непознато се намирали координатите на мястото, за което „ясновидецът“ трябвало да разкаже, без да отваря писмото. Така ЦРУ проверявало  способностите на своите агенти.

В плика краденое от некпознатоскрадено от непознато имало лист хартия с думите „Марс“, „интересуващо ни време – около един милион години преди Христа“, както и „40.89 градуса северна ширина и 9.55 градуса западна дължина“.

Екстрасензът успешно прочел  съдържанието на плика, без да го отваря, и след това казал, че  вижда на повърхността на Червената планета „дълги и крадрено от непознатодкрадено аот непознато слаби хора.“

„Те са много високи и слаби, виждам само сенки. Те живеят в пирамиди, обшити с желязо. Те са много зле, те умират. Сега  там вече ги няма …“, разказал на агента на ЦРУ екстрасензът.

краденоц от непознаторкркадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно крадено от непознато крадсено от непозкнато ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.