Документи на ЦРУ разкриват информация за пирамиди и извънземни на Марс

Kонспиролози откриха  в разсекретените през януари от ЦРУ документи , информация за марсианци и древни пирамиди, за  които както  се твърди, са построени от извънземни на Марс преди около един милион години.

Американските власти не крият факта, че по време на Студената война, активно са работили  с екстрасензи, съобщава Mirror.

крадено тот непознато крадено от нйепознато

Вниманието на ловците на НЛО и извънземни  привлекли  материали с беседа на агент на ЦРУ с екстрасенз, която се е провела на  22 май 1984 г.

Съобщава се , че по време на срещата офицерът от тайните служби дал на мъжа, който имал свръхестeствени  способности,  затворен плик, вътре в  който крсадено от непозенатоекрадено от непознато се намирали координатите на мястото, за което „ясновидецът“ трябвало да разкаже, без да отваря писмото. Така ЦРУ проверявало  способностите на своите агенти.

В плика имало лист краадерно от непознаторкрадено от непознато хартия с думите „Марс“, „интересуващо ни време – около един милион години преди Христа“, както и „40.89 градуса северна ширина и 9.55 градуса западна дължина“.

Екстрасензът успешно прочел  съдържанието на плика, без да го отваря, и след това казал, че  вижда на повърхността на Червената планета „дълги и слаби хора.“

краадено от непознаторркрадено от непознато

„Те са много високи и слаби, виждам само сенки. Те живеят в пирамиди, обшити с желязо. Те са много зле, те умират. Сега  там вече ги няма …“, разказал на агента на ЦРУ екстрасензът.

крадено отк непознатоцдкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *