НАСА откри „странни форми на живот“

Учени от Института по астробиология на НАСА са открили в мексиканска пещера „странни форми на живот“ – непознати на съвременната наука, екстремални форми на организми, затворени в  кристали от селенит, пише The Telegraph.

 

Повечето от организмите не биха могли да оцелеят в такава среда, но откритите същества  използват за производство на енергия сулфиди, желязо, манган и меден оксид. Според учените, откритието позволява да се счита, че  живот на ледените луни на Юпитер и крадено от непознйатоткрадено от енепознато Сатурн съществува.

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са крадено от непознатоаакрадено ост непознато с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.