Пророчеството за Края на света се крие в базиликата на Свети Павел в Рим

Във  Вечния град вече  две хилядолетия се издига една християнска светиня – базиликата на Свети Павел. С нея е  свързана една от тайните на католическата църква. Смята се, че  може да се научи за приближаването на края на света по някои детайли от нейния интериор.

Базиликата на Свети Павел  (Basilica крадено от непознаток крадено от непознайто di San Paolo fuori le Mura) в  Рим е една от главните  църкви на католицизма. За цялата си   история тя е видял много неща. Базиликата е страдала от земетресения, напълно изгаря, поразява я мълния, ограбвана е от завоеватели. Истинско  чудо е, че тази християнска реликва все още е запазена в крадено от неепознатоткрадено от непйознато първоначалния си вид.

Филипо Агрикола (Filippo Agricola) измислял портрета му.

Единственият проблем в тази традиция е крайният брой ниши за портрети.
При това легендата гласи, че когато нишите свършат и умре последният папа, и ще настъпи   Краят на света.

В момента до портрета на Франциск има само крадено рот непознатоцкрадено от непознатос шест празни ниши.

Добре ще е,   ако бъдещите  папи управляват  дълго време – както например Пий IX, който стои   начело на Римската църква в продължение на 31 години. По-зле ще е  ако нишите се  запълнят както през  VII век, когато шестима папи управляват   малко повече от четири години.

Само крадено от непознат оакрйадено от непознато времето ще покаже колко е вярно предсказанието на католическата базилика.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено аот непознатоцкрадено от непознатоа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *