Тръмп е последният 44-ти президент на САЩ

Великият американски пророк и мистик Едгар Кейси, който никога не   греши в прогнозите си за бъдещето, казва, че  44-ия президент на САЩ ще бъде последният. Светът в  последните години  живя в очакване, че след управлението на Барак Обама, тази свръхдържава ще  престане да съществува.

Но,  това не се случи, както знаем,  сега Обама бе сменен от  Тръмп, и САЩ продължават да съществуват, без значение кой какво е казал. Излиза че Кейси, както и много други добре познати пророци, които говорят за  последния 44-ти президент на тази страна, са сгрешили?

Оказва се, че – не. Според изследователя на този феномен Eugene Gigauri, в практиката за преброяване на американските президенти просто се е промъкнала досадна грешка. Защото Стивън Гроувър Кливланд е бил  едновременно и  22 и 24-ти президент, но никой не е обърнал  внимание на това. Но очевидно в небесната канцелария, която дава информация на  пророците, президентите на САЩ ги броят по друг начин. В края на краищата,  ако се броят по отделни личности, 44-ти президент се оказва сегашният Тръмп. Той, както излиза, ще трябва да е  последният …

А какво да кажем за известното предсказание на магьосницата Ванга, която нарича  44-ия президент на Америка черен? Оказва се, че до  Барак Обама на всички е било ясно, че последният владетел на Белия дом ще бъде „черен“ по своята същност, а не по раса, и когато   изведнъж се появява  цветнокож президент, за  44-ти (според погрешното изчисление), думите на Вангелия Гущерова сякаш придобиват двойно потвърждение. И на всички им  става ясно: Обама е последният президент на Америка.

А прогнозите за последните години на съществуване на Съединените щати  започват да се сбъдват.

И управлението на Тръмп може да се окаже последното.

Ето какво пише  Йоан Богослов в своята книга „Откровение“: най-мощната и влиятелна държава в света, потопена в идеологията на греха и   войната, този презокеански Вавилон,  ще се разпадне на три острова. Йоан не случайно нарича САЩ – Вавилон, тъй като в тази страна, казва пророкът,  ще бъдат събрани почти всички народи и всички световни езици.

Пророчицата игуменка Хилдегарда Бингенст, която се почита като светица, пише  за същото още преди 900 години, когато Америка не е била открита от Колумб. Тя също така, както и  Йоан подчертава, че това ще е държава от много племена с различни цветове на кожата. И тази задокеанска държава я очакват ужасния земетресения, високи води и безпрецедентни урагани, които ще пометат всичко по пътя си, унищожавайки живота на тази земя.

Пир или глад …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *