Морски офицер е „видял входа на секретната база на изънземните в Антарктида“ (видео)

Бившият военен, който както твърди, е  служил 20 години в американската армия,  разкрива поразителна история пред  журналистката Линда Mоултон, пише  Express.

 

 

„Това беше на противоположната страна на континента, и ние трябваше да зареждаме  над Южния полюс, а правият курс беше към  Лагера Дейвис, където трябваше да се  вземат проби от въздуха.

„Единственото нещо, което видяхме, прелитайки над този лагер – една много голяма дупка в леда. В това нещо можеше да влезе един от нашите LC130.

„В разговора между екипажа в пилотската кабина ставаше дума за това,  че на Южния полюс има база с  НЛО,  и някои от членовете на екипажа са чували съобщения на учени, работещи с изследователите в лагера, занимаващи се с вземане на проби на въздуха –  става дума за  съществуването на голяма ледена дупка.“

Earthfiles публикува редактирания документ DD-214 и снимка на  медал за службата в Антарктида, с който е бил награден Брайън на 20 ноември,  1984 г., за да потвърди версията му.

Тези твърдения предизвикаха противоречиви реакции сред ловците на  НЛО.

 

Но , Найджъл Уотсън, автор на справочника  UFO Investigations Manual, казва:  „Антарктида често я определят  като база за активност на НЛО, но също така, както и в тази история, доказателствата са базирани на слухове  и информация от анонимни или ненадеждни източници.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *