Огромна планета, летяща към Земята, е заснета от космическия телескоп SOHO (видео)

SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) e космически aпарат за наблюдение на Слънцето- съвместен проект на ЕКА и НАСА. Той е изстрелян на 2 декември 1995 г. и е изведен в точката на Лагранж L1 на системата на Земята-Слънце. Започва да работи от май 1996 г.

 

В края на февруари и началото на март, устройството „забелязва“ огромно по мащаби космическо тяло. Снимките за това могат да бъдат намерени на интернет страницата на телескопа. Те се публикуват ежедневно на https://sohowww.nascom.nasa.gov …

 минава покрай Земята, предизвиква ужасяващи катаклизми.

Но засега няма надеждни доказателства за това. Така че е трудно да се каже, да или не. Но небесното тяло наистина лети към Земята. Скоро ще се вижда от всеки жител на Земята.

А яркостта му ще е сравнима със Слънцето. Може би предсказанията започват да се сбъдват?

Предполагаемата орбита на Нибиру

В точка L1 се намира телескопът SOHO

Related Posts

2 thoughts on “Огромна планета, летяща към Земята, е заснета от космическия телескоп SOHO (видео)

  1. Пак ли? То от 2003 година насам само някакви планети се разбират в Земята и нищо не става. То не беше астероид с размерите на щата Тексас, то не беше Нибиру… Въпреки, че при ясно небе вечерно време има една звездичка, която много, ама много ярко грее… Дали е полярната звезда, дали е Венера, дали е оня отпадък Бетегейзе, който се говореше, че ще се превърне в свръх нова? Влизах в сайта на Наса и горе посочения и нищо не видях да пише.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *