Стивън Хокинг : Човечеството се нуждае от Световно правителство!

В интервю за The Times, известният британски физик разказва за това, как може да бъде спасена  човешката цивилизация. Според учения, хората са изключително агресивен вид  и именно агресията е  помогнала  на човек разумен да заеме това 

„Ние трябва да контролираме  този наследен инстинкт с помощта на логиката и крадено от непознатот крадено от непозенато здравия разум“ – твърди изследователят.
панацея от  всички беди, защото наличието  на световно правителство би могло да доведе до глобална диктатура на последното.

Стивън Хокинг е крадено от непоцзнатоскраадено от непознато признат авторитет в областта на теорията на черните дупки. Изследователят предполага, че малките черни дупки губят енергия чрез излъчване на т. н. Лъчение на Хокинг, и в крайна сметка се „изпаряват“. Теоретичният физик  получи международно признание и като   преди това Хокинг заяви, че извънземният разум представлява за хората огромна  крадено от непознатоцкра дено оте непознато опасност – защото може да доведе до  пълното унищожаване на цивилизацията от хипотетични извънземни.

крадено от непознатоккрадено от анепознаато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *